Forum

Buddiroo napisał 23/05/2012 07:42

to elmartin

V podstatě máš se svým názorem pravdu, já ti ho neberu, jen mě přišlo úsměvný, že zrovna ty to tady znovu řešíš. Ale na druhou stranu se nedivím tvému názoru, holt dnes je taková doba, že je na vše různá úleva, tok proč toho nevyužít. Z příspěvku pitse je patrné, že vyrůstal v době, kdy se na žádné úlevy, dislekce apod. nejelo.Hold v té době jsi chtěl jet, tak sis to nějak zařídil,nebo jsi prostě nejel. Proto ta jeho reakce, stejně jako ta moje před dvěma lety.
elmartin napisał 23/05/2012 02:53

to Buddiroo

“stačí se jen trochu pousmát a brát život s humorem a taky věřit,že ho jiní berou s humorem”
Na tomto fóru opravdu nemám sebemenší důvod k nějakému humoru, jelikož některé příspěvky - a není jich málo - jsou spíš ubohé a trapné a mají společné to, že humorně myšleny nejsou.
elmartin napisał 23/05/2012 02:43

to hc69

Pokud myslíš studenty soukromých škol ze zazobaných rodin, tak tam možná ano. Ale můžu tě ujistit, že na státních VŠ rozhodně ani zdaleka polovina studentů auto nemá! Je i dost těch, co nemají ani na pravidelnou stravu v menze - odborně se tomu říká kolejní strava či chleba s kečupem, apod. A notebook je pro studium na VŠ tak “trochu” potřeba. Něco jako pro instalatéra auto. Taky by moh jezdit busem, ale to by jaksi nebylo příliš efektivní. Je hloupost kvůli několika bohatším a rozežraným studentům tvrdit, jak jsou na tom dobře a brát jim proto výhody. Podobně jako vidím některé důchodce v lepším autě, tak taky nebudu tvrdit, jak se mají dobře a brát jim část důchodu.
hc69 napisał 23/05/2012 01:00

studenti

Mě jen zaráží na tom,že minimálně půlka studentů má auto,i-phone,notebook a chodí na party kde utrácejí nehorázné prachy za chlast,pizze mac donalds a různé jiné sračky a potom chtějí nějakou slevu na BA!!!Sakra vzpamatujte se,většina lidí co tady tvrdě pracuje,platí daně,živí rodinu a tento fu.. stát.Každý si na to musí taky ušetřit a navíc na to musí makat a né shrábnout prachy od rodičů nebo od státu!!!Takže si važte že Shindy tady dělá pořádný fest za super prachy a pokud ne,tak táhněte do pekel!!!
Buddiroo napisał 22/05/2012 21:36

To pirts

Tak přesně v tomto smyslu jsem elmartinovi psal před dvěma lety a jak je vidno stejně se to minulo účinkem. Někdo je už holt takovej.
pirts napisał 22/05/2012 21:14

elmartin

všichni jsme byli na škole a měli problémy s prachama.Jen záleželo,co nám bylo přednější a za co jsme ty prachy utratili.Třeba já jsem jel na svůj velký první koncert jako student do Phy “Napalm Death,Obituary,Dismember” v 91 nebo 92 a byl to pro mě zážitek.Věděl jsem,že to bude pecka,tak jsem tomu podřídil vše.To samé do Brna na Benediction nebo třeba do Havířova na Pestilence a Death,který stejně byl zrušen.Takže všechny moje přípravy a cesta byli k ničemu.Taky jsem chtěl říct,že není jednoduché jen pro studenty jezdit na festy,ale taky v mém případě, když mám už rodinu a musím se o ni postarat.Takže když jedu na fest,musím si téže ušetřit.Jezdím už pěknou řádku let na BA buď s kamarádama nebo s ženou a toto byla pro nás vždy skvěle strávená dovolená.Někdo si jezdí na dovolenou na hory nebo k moři,já si odpočinu na festu a dělám vše aby to proběhlo dle mých představ.
Nejen pro studenty je týden s BA náročný,ale nikdy jsem toho nelitoval a snad do dalších let litovat nebudu.
Shogun napisał 22/05/2012 20:35

elmartin

Ne, nekončí to nákupe lístku, ale to se má dávat i sleva na žrádlo, chlast, merch atd? Nedávno jsem byl taky student a na prošlej ISIC pořád jezdím za 55 korun do Prahy, ale u toho lístku na fest vím, že stačí nejít 3x do hospody a tu studentskou slevu si tím de facto udělám sám.
S prachama je problém a já se v tom docela plácám, jen mi vadilo to srovnávání se ZTP.
elmartin napisał 22/05/2012 16:55

to pirts a spol.

Mně teda to, že PRÁVĚ na studentský průkaz má spousta malých i velkých festů slevu, ale BA je v tomto směru výjimkou jako sranda fakt nepřijde. ;-) Vy zabedněnci prostě jen závidíte studentům nějakej malej kompenzační příspěvek za to, že zatímco vy pracující už touto dobou machrujete s vlastním bourákem bydlením apod., tak oni živoří, mají málo peněz a většinu z nich chvályhodně vrazí do vzdělání.

A ještě k těm brigádám na prázdniny: Výdaje za fesťák samozřejmě ani zdaleka nekončí nákupem lupenu, takže 3 směny v supermarketu celej fest nezaplatí. A na dlouhodobější brigádu většinou zaměstnavatelé požadují pracovat CELÉ prázdniny, jelikož ten brigádník tam je coby záskok za dovolené kmenových zaměstnanců, tudíž zpravidla nemá nárok si vzít kvůli festu týden dovolenou. A co teprv když chce jet na festy dva nebo na jeden fest a na dovolenou s přítelkyní, což je takovej standard? Kde a hlavně kdy si má na to vydělat, když to myslí se studiem vážně a díky obtížnosti školy nemá kromě prázdnin čas pracovat a o prázdninách dlouhodobější brigádu s 2týdenní dovolenou nesežene?
pirts napisał 22/05/2012 15:37

cromagnon

pokud chceš mít nadhled,tak stačí se jen trochu pousmát a brát život s humorem a taky věřit,že ho jiní berou s humorem.Takže pokud nechápeš srandu,tak nás můžeš poučovat dále,rád se něčemu přiučím.
cromagnon napisał 22/05/2012 13:11

reakce na uživatele pirts

Omlouvám se, ale tuhle blbost už jsem slyšel tolikrát, že prostě musím reagovat. Obzvlášť mě mrzí, že podobně zabedněný názor slyším mezi metalisty, u kterých bych obecně očekával, abych tak řekl, trošku společenského nadhledu…
Buchny se feťákům dávají zdarma, protože ve výsledku to výjde daleko levněji, než likvidace následků volně šířené žloutenky typu c nebo AIDS mezi populaci. Oni musí použité stříkačky posbírat a kus za kus je vymění v kontaktním centru. Takže se pak neválí kolem dětských hřišť apod. Navíc jsou takhle aspoň částečně ukotvení v realitě s někým normálním, kdo je třeba může nasměrovat na léčení atd.
To jen na okraj, sorry, vím, že to sem nepatří. Co takhle ROTTING CHRIST? To by bylo žrádlo!
kuko napisał 22/05/2012 12:22

žiadne zlavy

brigád je vela nech si študáci zarobia, ked sa chcu bavit, pecene holuby nepadaju len tak do huby
Northallfix napisał 21/05/2012 16:33

Žádný slevy

Slevy pro studenty, proč? To bych pak mohl chtít slevu taky, protože živím celou rodinu. Když, jsem loni na to neměl, tak sem nikam prostě nejel a neškemral:“před rokem jsem byl, letos na to nemám, tak někdo dejte slevu”. A vůbec, jdu raději na pivo.
pirts napisał 21/05/2012 15:38

slevy

co takhle slevy pro nezaměstnané a pro sociální případy))))))kde mají brát prachy, když stát jim dává tak málo.Ještě bych jim dal pivo za půl žetonu a holku do stanu. Když už feťáci dostávají stříkačky a jehly zdarma,tak proč neposkytnout slevy na vyblbnutí před podiem u skvělé music.
_W_L_K_ napisał 20/05/2012 19:14

všeobecně...

Už by jste mohli místo těch HC přidat nějaké metalové kapely… a s těmi studentskými vstupenkami je to s prominutím taky pěkná kravina :D já když byl student tak jsem celé prázdniny lítal po brigádách abych měl na lístek na brutal a ani by mě nenapadlo škemrat o studentskou slevu :D … připadá mi to celkem pitomé…
MILF_degustator napisał 19/05/2012 22:18

Shogun

:-D
Shogun napisał 19/05/2012 13:19

.

Studentem jsi dobrovolně, ZTP nikoli ;)
deathjumper napisał 19/05/2012 00:42

thnx

dík za posledné 4 pridané bandy.. bfw som už poznal predtým, ale ostatné tri vôbec.. znie to zaujímavo.. vypočul som zatiaľ len po jednej pesničke od každej bandy, ale ten haarp machine sa mi zatiaľ najviac páčil.. toto asi bude správna náhrada za protest the hero.. díki..
Garm napisał 17/05/2012 21:52

kapely

ooooooouuuuuu tak Riverside mě hodně mrzí. Jinak Human Abstract potěšili.
MILF_degustator napisał 17/05/2012 20:47

Testimony

Na tento tribute sa neuveritelne tesim. Testimony su moja HC srdcovka !
http://tinyurl.com/cxdxoen [tinyurl.com]
KikinkaNaamah napisał 17/05/2012 19:09

RE: studenti

No jooo, pokus :) tak co ZTP to mají taky levnější a tu průkazku má i spousta skoro zdravých lidí.. zato být student to je horší než nemoc :D
Ale mě šlo spíš o odpověď ohledně těch SS…
Shogun napisał 17/05/2012 11:22

studenti

třikrát skočíš do globusu doplňovat zboží přes noc a máš na lístek ;)
KikinkaNaamah napisał 17/05/2012 11:09

Suicide silence

Jak to teda bude s těma SS? Chystala jsem se hlavně kvůli nim.. no asi pojedu i tak, ale co třeba vstupenky za studentskou cenu :))
Shogun napisał 17/05/2012 10:38

Ladusinka

JFAC 7. října v Praze.
Kony napisał 17/05/2012 10:09

Nové kapely

Tak minimálně 3 z nich bych tipoval na první jasné účastníky klubové scény.
Duda napisał 16/05/2012 18:47

to vesnican

no ja z toho taky nejsem nadsenej..za 1 kapelu 4…ale musis to brat aspon tak, ze aspon bude delsi pauza na chlast a na sraní xD…

Login

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Pomoc

BBcode: Tak

Obscure promotion

Loading events...