Forum
Tchort said 23/08/2010 15:51
ThrashKohout said 23/08/2010 13:54
víc thrashe a grajndu!!!
Sodom a Exhumed všema deseti!!! nějakej českej grind by taky nebyl od věci (:ARCH_ENEMY said 23/08/2010 13:50
to petaradagrajnd
Konečně někdo, kdo by mi mohl vysvětlit smysl onoho GOOD NIGHT WHITE PRIDE. Vím, že je to zaměřené vůči náckům.Nesnáším nácky a asi nikdo z národa, jenž měl jimi být vyhuben a má to v hlavě v pořádku s nimi nemůže souhlasit, ale nechápu onu placku GNWP. To se jako mám stydět za to, že jsem bílý? Já se za to nestydím. Každej černoch všude vytrubuje, jak je hrdej na svoji rasu, v USA neustále umělci a veřejně činné osoby tmavé pleti všude hlásají, jak jsou hrdí, že jsou afroameričané. Tak proč by sakra lidi nemohli být pyšní na to, že jsou bílí, Jsem zastáncem systému rovného přístupu k zákonu pro všechny jedince druhu Homo sapiens. Ale prostě nejsem jen pozemšťanem a příslušníkem tohoto živočišného druhu. Jsem taky běloch, Slovan, Čech a Plzeňák. A jsem na to hrdý.
PS: Ne nadarmo se s nadsázkou říká, že dnes to má ve společnoasti nejtěžší bílý heterosexuální muž.
PS2: Nemám nic proti ženám, nesouhlasím s diskriminací před zákonem podle rasového původu a homosexuálové mi nijak nepobuřují a s partnerstvím pro takto orientované osoby souhlasím. Přijde mi ale divné, když mohou gayové a lesbičky uzavírat manželství. Tenhle název bych ponechal pro tradiční svazek muže a ženy.
Ian said 23/08/2010 12:54
BA DVD
Z toho BA DVD 09 jsem byl taky dost sklamanej-ty hlavní kapely tam chyběj a zvuk docela mizernej(vono jestli to není tim, že minulej ročník měl zvuk vůbec špatnej).By mě, ale zajímalo kam se podělo DVD z 2008 když už 2009 je teda na světě. Navíc v brožuře letošního BA jsem četl, že bude slosování ankety a jedna z výher je DVD 08+09 ????!!!
Jinak se už těšim na další ročník: příště to chce víc thrashe.Doufám, že už se konečně dostavěj Kreator :)
Nekrotroll said 23/08/2010 11:59
to petaradagrajnd
Pokud nosíš placku GNWP, tak tím automaticky dáváš na odiv svůj politickej názor (Stejně jako když já si vezmu tričko s nápisem “rudí smrdí”.) a tak musíš počítat s tím, že se může ozvat někdo, kdo má opačnej politickej názor (Stejně jako já s tím počítám, když si na sebe tohle vezmu a nebudu si proto stěžovat, že se někdo ozval, když jsem jasně provokoval. Což mi připomíná situaci, kdy jsem jednou šel tady u nás parkem a pár socek na mě blbě pokřikovalo, pokoušely se na mě poštvat své psy a pak ke mě přišly a loudily retka.).Každopádně zde stále nevidím důvod, proč by tvé politické oponenty měl někdo vyhazovat z festu jen proto, že ty s nima nesouhlasíš, provokuješ je a někdo z nich se pak ozve (V tom se taky zamysli. Na BA jsem potkal mraky národovců, ale pochybuju, že všichni ti něco řekli, takže jsi to ty, kdo se zde chová jako ukázkovej nácek, když chceš kvůli jednomu nebo pár lidem z festivalu “deportovat” celou skupinu.).
Navíc tady se oháníš vulgárním stěžováním si, ale GNWP je heslo přímo vyzývající k násilí proti komukoliv, kdo má v určitých otázkách jiný názor než ty, takže pokud tě za to někdo poslal do prčic, tak to byl ještě hodně mírnej, protože adekvátní heslu, kterým se honosíš, by bylo, kdyby ti tam dal na budku, nemyslíš? Protože ty tím heslem fakticky těmhle lidem vyhrožuješ fyzickým násilím a nic na tom neomlouvá, že ty si myslíš, že ty jsi ta dobrá a oni jsou ti zlí.
Orwin said 23/08/2010 11:49
to petaradagrajnd
Sorry holka, ale ty si tady trochu protiřečíš. Nechceš tahat na BA politiku a ideologie a sama tam dotáhneš placku GNWP. To je podle tebe co? Není to snad už ukazování a podpora nějaké ideologie? Ono je lepší nejprve někdy myslet a až potom psát.petaradagrajnd said 23/08/2010 08:07
to Nekrotroll
Ráda vysvětlím svůj rozhořčený příspěvek: Na BA jezdím především kvůli muzice, přátelům a relaxu. Nikoli tedy z důvodu vyvolávat konflikty, hádky apod. Společnost nácků na BA opravdu nevyhledávám. Ovšem to, že na mě kdosi vulgárně útočí (asi kvůli placce GNWP), považuji celkem za vopruz - zvlášť na festu, kam se jedu bavit. Upřímně řečeno nejvíc mi na tom vadí to, že se to stane právě na BA, na který, milý/á Nekrotroll, jedu nikoli kvůli ideologii, ale kvůli výše zmíněným důvodům. Proto prosím neinterpretuj můj příspěvek.Spea69 said 22/08/2010 23:16
Foto BA 2010
Pomalu zacinam zaplnovat galerku z BA 2010. Postupne budu valit dalsi kapely.http://tinyurl.com/39stxdk [tinyurl.com]
Demonic189 said 22/08/2010 22:30
DVD
Nerozumiem načo vydavat 2 dvd z jedneho ročnika, kde nie je ani 5.1 zvuk a chybaju take kapely ako Immortal, Cynic, Testament, Krisiun, Opeth, Brutal Truth, Dark Funeral, Darkane, Depresy, Hate Enernal, ROtting Christ, Sadus,TUrisas,Vomitory,Grave,Ulver ci Misery Index??Ja viem, prava su prava, ale tak potom to nema zmysel vydavat v takej hrozne oklieštenej podobe :(SHiFTeR said 22/08/2010 20:22
Areal
Pokial viem, tak Shindy ma areal prenajaty na dobu 10 rokov. V roku 2007 ho mal iba na 1 rok na skusku a od roku 2008 plynie spominanych 10 rokov.DVD BA 2009 sice bolo, ale sklamanie je, ze nebolo 2007-2009 ako bolo avizovane a ked som si aj kupil 2009, tak to bolo druhe sklamanie.
Tchort said 22/08/2010 19:48
Demonic189
Ono už je nějaké nové DVD? Je fakt, že u official merchandise bylo pořád tolik lidí, že jsem ani nenakukoval co nabízejí.nerigal said 22/08/2010 18:38
FOTO + VIDEO BA 15
Videa a fotky z letošního BA naleznete zde: http://tinyurl.com/2wx2cpt [tinyurl.com] (nebo si raději zkopírujte adresu :666-mysteria.cz/brutal_assault_15.html)Nekrotroll said 22/08/2010 18:22
ad Forg
Už léta se ví, že to maj na léta dopředu pronajatý…nicméně vypovědět smlouvu možné je, takže pokud Shindy našel nějakej novej areál, tak třeba to bude jinde, ale osobně o tom pochybuju….Forg said 22/08/2010 17:38
BA 16
Ked som v nedelu isiel okolo Crew, tak jeden vravel, zevraj tam uz ten metal buduci rok nema byt, co je na tom pravda ?Demonic189 said 22/08/2010 11:48
DVD
A ake mate nazory na DVD z BA 09??? Ja osobne som velmi ale velmi sklamany :-(mikiSp said 22/08/2010 10:53
Chuck11
a nepredas to triko ked nezozenies niekho na vymenu?..ja som uz nestihol kupit,,ak nahodou hej tak mi tu nechaj odkaz a ja sa ozvem,,dik..Chuck11 said 22/08/2010 10:43
Výmněna trika
Zdar koupil sem si triko BA č.8(nejprodávanejší s hlavním logem)XXL a chtěl bych ho vymněnit za stejné ale XL.Tak kdo by měl zájem ho semnou vymněnit ať se ozve.Dík čau. Sathy@seznam.cz nebo 725 667 429death229 said 21/08/2010 23:04
Tool
Já tuhle kapelu neznal ted sem si pustil některý usy na youtube a to by bylo dobrý zpestření určitě dávám hlas pro tuhle kapelu ta by se na BA hodila :)))))Arcanus said 21/08/2010 20:57
Kapely
BA byl podle mého přespříliš coreový, moderní metalové žánry převládaly nad klasikou typu black/death/doom. Nicméně díky za Catamenii, Graveworm, Sigh a Hypocrisy. Neuvěřitelné bylo také vystoupení GWAR :-DNa příští rok by Tool určitě zajímaví byli, stejně tak Dark Fortress, jak už jsem tu někde četl. Osobně bych hrozně rád viděl taky Saturnus, CNK, Naglfar, Thurisaz nebo třeba Agalloch.
krtek said 21/08/2010 10:35
tool
bych taky pro spestreni a ze zvedavosti bral.jinak bych rad na BA.16 videl :WARPATH(uk)UNLEASHED,EXHUMED,IMPALED,EXHORDER,CORONER a WEHRMACHT.mikiSp said 21/08/2010 02:23
vsade citam
aky bol uzasny Devin a ex Emperor a Childern …kazdy ma iny nazor a moj je ten ze ja som pri ich setoch zaspaval,,,,viem ze vela ludi bude picovat ze to neni pravda,ale mne to tak prislo,ale mozno preto ze som malo true :DDNekrotroll said 21/08/2010 01:04
díkes:)
Děkuji všem za podporu. Jsem rád, že nejsem ani zdaleka se svým názorem osamocen:)Jinak co se týče Tool, tak ty jsem hodně kdysi viděl společně se Slayer a dalšíma pěti kapelama jako Ozzyho předkapely na Ozzfestu…už ani nevim jakej to byl rok, ale je to sakra doba…byl jsem ve druháku na střední…ten jsem pak opakoval na jiný střední…a teď jdu do pátýho na vejšce….hmmm…kurva to letí…každopádně mě tenkrát Tool nějak nezaujali, ale dodnes si pamatuju, že vypadali úchylně a měli ještě mnohem úchylnější psychedelickou projekci….na brutalu by mohli bejt zajímaví…jako jeden z těch úletů, co tam vždycky hrajou…určo bych se na ně alespoň ze zvědavosti šel mrknout…
jinak bych si velmi rád zase po dlouhé době poslechl SODOM, také bych rád okoštoval EXHUMED konečně:)))…tak to můžeš brát jako další tipy na kapely, Shindy…jo a DARK FORTRESS :) … a takoví TOXIC HOLOCAUST by taky nebyli vůbec od věci:)))
Demonic189 said 20/08/2010 13:16
Afterparty v Kosiciach
Reportáž z afterparty (Sepultura, Macabre) v Kosiciach najdete na WWW.METALIRIUM.COM.Coskoro čakajte aj report o BA vol.15 !!!
disfigured said 20/08/2010 12:19
...
TO LAN: PŘESNĚ TAK, JEDU SE TAM BAVIT, POSLOUCHAT A KECAT S FAJN LIDMA, KDYŽ SE MI NĚKDO NELÍBÍ, NEVŠÍMAM SI HO, DOKUD MI NEZAČNE NĚJAK OMEZOVAT…TO KUBYS: UŽ BERU DO RUKY KÁMEN :-D … JINAK As I Lay Dying ANO …
kubys said 20/08/2010 11:58
...
Nekrotroll a Orwin +1 za rozumný názor na rozdíl od masy zfanatizovaných “přesvědčených” antifa.Jinak můj osobní favorit pro příští rok (a vím, že mě teď polovina lidí ukamenuje) jsou Tool:)…jinak bych rád BTBAM, TDEP, As I Lay Dying, All Shall Perish apod.