Forum

funeralmoon said 18/09/2010 12:37

Shindy

Prosím,vyjádři se k letošnímu ročníku!!
jolly said 15/09/2010 20:56

Poděkování

Dodatečně děkuji za další ročník nejlepšího festivalu v ČR potažmo ve střední Evropě a těším se na příští rok :)
SHiFTeR said 14/09/2010 19:46

ehm

Ja uz si presne nepamatam, ktore 3 kapely, ale myslim, ze
Destroyer 666, Desaster, The Crown
DerMahr said 11/09/2010 16:46

Hans

Eště tři dny a vyhlásíme pátrání.
Hans said 11/09/2010 15:43

Tipy na kapely

To jsou pořád ňáký kapely, ale že je Shindy nezvěstnej, to nikoho nezajmá. Že se nestydíte!! :-D :-D :-D
Nekrotroll said 10/09/2010 21:43

Tip na kapelu - TORTURE KILLER

Tohle dostaňte na příští ročník taky:)

http://tinyurl.com/3859q2p [tinyurl.com]
krtek said 10/09/2010 11:24

kapelky

ja vyplnil:1.wehrmacht 2.exhorder 3.warpath(uk)
Ostna said 09/09/2010 22:55

kapelky

tak u mě to byli jednoznačně Disgorge(us), Deeds of Flesh a GORATORY !!!!
Orwin said 09/09/2010 22:50

Shindy žiješ:-D

Už to tady pomalu vypadá jako by Shindy ani neexistoval. Asi osobně přebírá a hodnotí ty anketní lístky:-D Co sem tak napsat ty tři kapely, které chcete vidět a napsali jste je tam? Aspoň se to tu oživí. U mě to byli Therion, Moonspell a Tiamat.
Hans said 09/09/2010 22:35

Tak jak?

Shindy, žiješ? :-D
Xrains said 07/09/2010 11:16

hodnotenie

Takýto bordel si na BA nepamätám. A vraj 15. ročník bude výnimočný. To teda bol, ale takto som si to nepredstavoval.
Orwin said 07/09/2010 10:12

to funeralmoon:

Zatím ne. Žádné zhodnocení ani poděkovaní fanouškům se nekonalo
funeralmoon said 06/09/2010 19:50

hodnocení

už zde Shindy zhodnotil letošní ročník?
deathjumper said 05/09/2010 19:49

orwin

jáj, nevadí, tie kapely, čo si vymenoval ani nepoznám a tie, na ktorých som bol mali všetky zvuk dobrý.. jebac.. len mi to už prišlo, že strašne veľa ľudí plače, plače, plače.. vravím ešte raz, ja som bol vrcholne spokojný, zabavil som sa ako každý rok.. a ak sa nič neprihodí, budúci rok tam budem zase..
Orwin said 05/09/2010 19:33

To deathjumper:

Fora jsou od toho, aby se na nich diskutovalo. A kritika je naštěstí součástí diskuze a projevem svobody vyjadřování. A špatný zvuk nemá na takovém festu jako je už BA co dělat. Jinak třeba konkrétně u Bal-Sagoth jsem měl problémy rozeznat jednotlivé skladby a u Graveworm to nebylo o moc lepší. Zrovna dvě z pěti kapel na které jsem se nejvíc těšil a odcházel jsem nanejvýš zklamán. Problém téhle kritiky je spíš její směřování. Zvukař BA většinou za tvuk nemůže, mrší si ho samy kapely, jejichž zvukaři si asi nerozumí s naší technikou, nebo už jsou prostě hluší. Kritika na Shindyho týkající se informací jsou ale absolutně oprávněné. To co se dělo okolo Sepultury a třeba Alkonost nemá na festivalu světového formátu taktéž co dělat.
Nekrotroll said 05/09/2010 15:13

Tip na kapelu - DEBAUCHERY

Pevně doufám, že příští brutal tam uvidím hrát tohle:

http://tinyurl.com/37emtrg [tinyurl.com]
Nekrotroll said 05/09/2010 15:11

pár odpovědí

To deathjumper:
A proč myslíš, že ostatní zde by nedokázali svoje názory říct někomu do očí taky? Já to třeba dělám naprosto běžně a za svoje názory se nikterak nestydím…..
Co se týče neovlivnitelných faktorů jako je déšť, atd., tak souhlasim, ale myslim, že na plno věcí si lidi stěžujou oprávněně….špatnou informovaností počínaje, příšerným zvukem u mnoha kapel konče….

To petaradagrajnd:
Musíš jim říct, aby ti ten polskej gambrinus ještě trošku naředili vodou:))))
petaradagrajnd said 05/09/2010 13:55

pífo

no, já bych teda letos uvítala i hnusnější pivo, aspoň bych ho tolik nevypila…:))
deathjumper said 05/09/2010 13:22

nekrottroll

neboj nič, ja si za svojimi názormi stojím a tom, čo som napísal sem, by som povedal hocikomu do očí.. a kritizovať nemienim, so všetkým som bol spokojný a nad neovplyvniteľnými faktormi sa nemá zmysel rozčuľovať, len si skrátiš život..
Nekrotroll said 05/09/2010 10:39

to deathjumper

Zpravidla největší “machři za počítačem” bývaj ti, co takhle přijdou na diskusi a začnou všem nadávat, že za počítačem jsou machři, ale že by je chtěli vidět, jak by mluvili ve skutečnosti…
A co se týče kritiky - Ano, návštěvník takového festu a navíc fanoušek metalu by měl něco vydržet a mimo jiné i toto je důvod, proč odmítám bydlení někde v teplíčku v hotelu či něco podobného. Ale kritika nutná je a pokud pivo stojí za hovno, nebo (a to je mnohem horší) stojí u většiny kapel za hovno zvuk (A nevím, kde jsi byl, ale já tam zažil už hodněkrát, že nebyla u kapely rozeznat skladba.), případně stojí za hovno organizace v informovanosti o změnách, pak jsou to věci, které má cenu zmínit.
A neboj, my všichni jsme velmi rádi, že brutal existuje a vážíme si ho, jinak bychom tam nejezdili, ale to ještě neznamená, že pokud nás tam něco nasere, tak budem místo kritiky držet hubu a krok….
Rado said 05/09/2010 07:58

deathjumper

HaHaHa, Ivo ale sme to nakoniec prevalcili kua. Pravy fanusik musi vydrzat “bojove” podmienky :-DDD No v Nedelu rano som sa po Buciho bystrinke( “sumak” ) obradne vytickoval ( “poblil” ) pred stanom a bolo to OK :-D A o pive radsej pomlcim, volil som variantu Plzen12, aby som aspon nieco citil v hlave…
deathjumper said 05/09/2010 07:22

for huntercz

chlape na assaulte som už bol 5 krát a takú vec, že by som nerozoznal skladby sa mi ešte nestala.. boha, však s takou aparatúrou sa tak prijebane kapela ani nazvučiť nedá.. a s pivom som tam ešte tiež nezažil problém.. tí, čo sa sťažujú, sú asi profesionálni degustátori alebo rozmaznané malé deti, ktoré nie sú schopné niečo obetovať tri dni do roka na najlešom festivale v strednej európe.. sa zobuďte a buďte kurva radi, že takéto dačo máte blízko domu a nemusíte sa jebať napríklad na wacken medzi 40 tisíc, či koľko ľudí tam chodí..
HunterCZ said 05/09/2010 01:54

Deathjumper

Sorry ale takové názory miluju :D

Festivaly a koncerty baví lidi, co je na tom zábavného když to pivo člověkem projede rychleji než něčí výplata v hracích automatech? :)

Nebo když si člověk neužije oblíbenou kapelu , protože díky vyprasenému zvuku stěží rozezná jednotlivé skladby? :)
deathjumper said 04/09/2010 16:23

hmm

ja som len zvedavý, ako by ste “hádali” naživo.. za počítačom je každý frajer..
a čo sa týka nespokojných..
upečte si doma žranicu, kúpte basu vášho obľúbeného piva, pustite si dvd vašej obľúbenej kapely a nastavte si zvuk, aký vám najlepšie vyhovuje.. nezmoknete, nebude vám zima, ani teplo, ani sucho, ani smädní nebudete ani v žiadnej fronte nebudete musieť stáť..
Nekrotroll said 30/08/2010 11:08

to arch-enemy

Jo, souhlas. Vesměs je realita lepší než to, co je na netu…naštěstí…

Login

Don't have an account? Register here

Help

BBcode is allowed.

Obscure promotion

Loading events...