Forum
aristokrat said 13/05/2009 00:18
elmartin said 13/05/2009 00:14
ach jo...
to element:To je teda super nápad. Jedu na fesťák, abych se vyřádil co nejblíž své oblíbené kapele, ale raději kvůli kelímkářům si stoupnu dozadu, kde se na mě všichni budou škaredě dívat, když jen do nich trošičku omylem žduchnu… To si nech patentovat.
A teď si představ, že by tohle udělali všichni a vepředu nikdo nestál. Tak by se kelímkáři posunuli ještě víc dozadu, aby to měli na koho házet a po pár takových iteracích by se kapely sledovaly z nádražní haly v Jaroměři.
to Nekrotroll:
Můžeš mi objasnit souvislost slov “festival” a “kouření”? Nějak to v tom nevidím. Já si pod pojmem festival vykládám hudební vystoupení více kapel. Kde je tam to kouření?
aristokrat said 13/05/2009 00:12
nekrotroll
absolutní souhlas a slečinky co se tam jedou předvádět v nových mikinečkách at zůstanou domaaristokrat said 13/05/2009 00:11
dostat kelímkem do hlavy
to musí bejt fakt hrozná řacha ale neboj maminka ti to doma pofouká:Da jako politý vlasy pivem si můžeš umejt ne? nejseš snad prase a meješ se tak jako tak a oblečení si vezeš několik druhů pro všechny případy
opravdu nechápu co komu vadí když vám vadí lítající kelímky s trochou piva (pochybuju že by někdo hodil plnej) tak si stoupněte mimo kotel stejně je v kotli zmršenej zvuk tak co?
Nekrotroll said 12/05/2009 22:54
Ke kelímkům
Já myslím, že s tímhle se holt musej lidi smířit…a zakazovat kouření, atd?…Kravina…totální…..je to fesťák sakra….za chvíli bude vstup jen ve společenském obleku, ne?…A to říkám jako již léta nekuřák…..nebula said 12/05/2009 21:14
!!!
Dam si špeka a zasmejuse tomu všemu.mizu said 12/05/2009 20:17
relaaax
Neviem co to tu riesite…Som bol uz viac krat trafeny kelimkom plnsim ci prazdnejsim dokonca mi to aj fotak schytal..Neni to ani mne moc prijemne ale nebudem sa preto stresovat a nasierat..Jedine co mi vadi ked daky blb to hodi po kapele na podium!!!element said 12/05/2009 19:58
kel
stůjte vzadu a máte po problému…kvůli takovým nechodím dopředu a je toDemoness said 11/05/2009 18:41
až
panáček dostane tím, co mu nevadí do kebule, tak názor změní….Jinowattka said 11/05/2009 16:49
aristokrat řekl
totální blbostmně vůbec házení kelímků nevadí…
A já říkám:
TY SEŠ TEDA VYMAŠTĚNEC NA ENTOU :(
septim said 11/05/2009 13:57
deathmetalist
vem si bile tricko s cervenym tercem. uz se tesim, jak po tobe budu hazet plne piva :))PPDeathMetalist said 11/05/2009 12:55
buržoust
hochu aristokratickej, ty máš v hlavě asi slušnej fekál.To že smrdim pivem mě neser.e, to smrdím tak jako tak, i když míň. Zvlášť mě neserou flíčky na mojí mikinečce, ani špínečka ve vláskách, nebo šmouhy na botičkách. To tys jen nepochopil o čem to je.
Dostat ránu kelímkem, kterej lééétí jak voštěp špotákový a dostat to do hlavy nejní sranda. Posledně jsem viděl hvězdičky a malý lucifery s vidlema. Špinavé oblečeníčko mě vskutku nesr.alo, už kvůli tomu, že sem se zcákal krví vod hlavy k patě na General Surgery. Bílý tričko za 50 vod ťamanů se stejně vyhazuje. Na Obscenu mě to se.re taky. V kotli se ti nic extra stát nemůže, když někdo hupsne z podia, tak stačí se krejt proti steelkám… ale tyhle projektily ze zálohy opravdu sledovat nejde…
Takže příště: 1.Číst - 2.Myslet - 3.Psát
nebula said 11/05/2009 12:34
aristokrat
Dobre.Ma pravdu ten chlapec.aristokrat said 11/05/2009 00:09
totální blbost
mně vůbec házení kelímků nevadívzhledem k tomu že na BA vždy prší tak to nemůže ani nikomu uškodit
a že nějakýmu mamánkovi bude smrdinkat jeho nová mikinka s logem kapelky a nápisem “su metalácká piča” je mi srdečně jedno ona mu to maminka doma vypere tak o co de
kdyby tam někdo házel něco mastnýho nebo něco co může nechat skvrny a případně oblečení zničit tak by to bylo něco jinýho ale trocha vody s příměsem čehosi něškodného nemůže nikomu vadit
tony said 08/05/2009 14:55
kapely jako vzor
Kdyby se pořadatelé striktně drželi toho článku o házení kelímků s pivem mezi lidi, tak by Behemoth museli dokončit svůj set bez zpěváka :-)Tchort said 06/05/2009 12:41
DeathMetalist
Hej chlape, ty fakt asi nerozumíš švandě nebo nevím. Prostě mi přišel jen absurdní tvůj nápad chytat ty hovada co házej ty kelímky. Tak navrhoval si rozdělení nějakých lidí kolem zvukaře, tak mi halt promiň můj fór s dobrovolným sborem. A zakazovaní pití piva a kouření na koncertech navrhoval někdo pod tebou (v této diskuzi nejseš sám).Neber svět tak vážně a Brutal si užij. Zdar.
DeathMetalist said 06/05/2009 09:56
Tchort
Ach jo, nevím jestli má cenu ti něco vysvětlovat. Já bych nezakazoval pití piva ani kouření, tos asi špatně četl. Zkus to znova. Ani jsem neříkal nic o dobrovolnících, natož abych něco chtěl po tobě. Takže vlastně co píšu ani nečteš a tak už nemá cenu ani pokračovat psát…Tchort said 06/05/2009 09:04
RE: DeathMetalist
Podle tebe pletu jabka s hruškama, ale já jsem to bral spíš jako nadsázku. Přišlo mi už prostě vtipný, jak by jste zakazovali při koncertech pití piva, kouření…jsou to věci co mi taky vadí, ale tohle přece nikdo neuhlídá. Pokud to házení kelímků bylo už v minulých podmínkách pro návštěvníky, tak proč to tu řešíme? Přihlaš se do dobrovolného sboru “hlídačů létajících kelímků” a možná se ti podaří i nějakého výtečníka chytit. Se mnou nepočítej, já raději budu koukat na koncerty a smířím se s tím, že občas kelímek přiletí.ARCH_ENEMY said 06/05/2009 08:40
ARCH_ENEMY
Zákaz pití piva v hledišti je velkým nesmyslem, jediné rockové a metalové koncerty, na kterých jsem zažil zákaz pití jsou ty na Lokomotivě v Plzni. A na fesťáku mi to příjde už úplně nemožné. Navíc, když jdou kapely za sebou tak rychle, ani by nebyl čas si pivo (nebo limo) vypít někde v zákulisí. Sprchy od vrhačů kelímků taky nemusím, ale víc mi vadí narkomani holdující tabáku nebo marihuaně, když to musím čuchat. Často opravdu není úniku a kouří člověku pod nos zleva zprava, Po hodině, během které vám neustále někdo vyfukuje kouř do xichtu už toho člověk má dost i venku. Ale větší problém je to teda u klubových koncertů, tam když je 30 stupňů vedro a z tisíce lidí pět set hulí, tak mám pocit, že to už musí vadit i muzikantům, byť by jinak sami byli třeba i kuřáci. S tím by se teda mělo něco dělat. Na mnoha koncertech ve vyspělém zahraničí už to řeší, u nás byl zatím největší krok v tomto směru, když byly koncerty Metalliky a Iron Maiden v Edenu vyhlášeny za nekuřácké a realita byla taková, že se ve stánku s občerstvením prodávaly krabky s “hrbatou krávou” a všichni bez obav vesele propalovali.Demoness said 05/05/2009 22:42
přesně
tak… postavit dvě hrudy ke zvukařovi, ať je dozor. Jenže ikdyž by to tak bylo, já osobně bych nevydržel dívat se celou dobu pořád kolem sebe na lidi, jestli někdo náhodou hodí. Je to docela nešvar a nechápu, co z toho dotyčný má. Uplně na palicu je, když to hodí až na pódium…DeathMetalist said 05/05/2009 21:44
Tchort
Pleteš jabka s hruškama… tleskání a házení kelímků s pivem může srovnávat jen hlupák :-)A jen pro informaci, tento bod byl již v minulých podmínkách pro návštěvníky, takže co přidávat, jen líp hlídat.
Přesněji bod 13 z letáku BA08
cituji:
Házení kelímků s tekutým obsahem mezi lidi bude bráno jako hrubé porušení festivalových pravidel a člověk při takovém skutku chycený bude vykázán z festivalu bez možnosti návratu, stejně jako u dalších prohřešků proti festivalovému řádu.
elmartin said 05/05/2009 21:34
Nemusí pršet, stačí když kape.
Úplně odstranit problémové diváky nelze, ale lze je redukovat na přjatelný počet a o to tu jde. V tomto případě to lze udělat docela jednoduchým způsobem, tak proč toho nevyužít?To je to samý, jak kdybys zrušil v naší zemi právní systém jen pro to, že zlodějů a vrahů se stejně úplně nezbavíme. Nikdo by za nic nebyl trestanej a tím by přirozeně vzrostla kriminalita.
Tchort said 05/05/2009 19:03
kam na to chodíte...
Jasně, ještě zakážeme při vystoupeních tleskat a pokřikovat a já nevím co ještě nás napadne. Jako taky mi to házení kelímků vadí (to je ostatně na každým festivalu), ale takových vygumovanců se tam nikdy nezbavíme. A ohlídat to? Jak v tom několikatisícovým davu? To aby Shindy “Podmínky pro návštěvníky” o pár bodů rozšířil, ale to už mi přijde trochu na hlavu.elmartin said 05/05/2009 17:51
Jo, to je dobrej nápad
Dalším řešením by bylo neprodávat pivo vůbec, ale to by asi neprošlo. :DA nebo povolovat pití piva jen v pivních stanech či jejich okolí. Toto by zároveň výrazně snížilo množství kelímků před pódiem a navíc by se kelímkáři nepletli v kotlu, kde do nich někdo může žďuchnout.
Zároveň bych zakázal v hledišti kouření. Je to sice otevřené prostranství, ale často není kam před nepříjemným kouřem uhnout a navíc se mně už stalo, že mě při procházení někdo (i když nechtíc) popálil na ruce. Je tam tak málo místa a ještě se máme vyhýbat cigaretám?