Forum

glufka said 30/09/2009 16:47

PS:

…a samozřejmě nesmím zapomenout na Satyra!
glufka said 30/09/2009 16:37

Nebula

Chceš říct, že technická náročnost riffů omlouvá něčí chyby při koncertě? To snad nemyslíš vážně! Kromě toho nevím, co mají společného tabulatury s tím, že někdo minutu maturuje u toho, jak správně sešlápnout bustr… Snaha o show je chvályhodná, ale nesmí být na úkor kvality hudby! Já mám hudbu Immortal moc rád a koncert jsem si užil, ale těch několik Abbathových přehmatů jsem si prostě nemohl nevšimnout. Ke svým oblíbencům jsem oproti jiným raději více kritičtější, než slepě nekritický!:-)
PS: K těm nejlepším blackovým hlasům bych ještě přidal mistry jako jsou Attila, Ihsahn, Daemon nebo Hupogrammos.
nebula said 24/09/2009 08:24

Immortal vs Marduk

Marduk je Marduk a Immortal jsou Immortal.Immortal-chyby ok.Marduk teda kiksy nedelali?neni to tim že jejich hudba je tak o 60% jednodušši než jsou riffy Immortal?Co pak jde jenom o hlas?Srovnejte Tabulatury obou celku a pochopite o čem MLUVIM!Ale řikase v jednoduchosti je sila.Dle meho nazoru v připade Marduk to nebude asi tak pravdou.Rad bych se mylil.A tak na okraj- Co človek to vkus,co človek to nazor.
funeralmoon said 23/09/2009 20:46

marduk

mortuus společně s nocturnem cultem a abbathem,mají dle mého soudu nejlepší black hlasy.
Nekrotroll said 21/09/2009 23:28

Glufka

Ten novej to sice líp udejchává, ale Legion byl prostě démon a mě osobně sednul líp on…
glufka said 21/09/2009 19:27

Immortal & Marduk

Tak s předchozími názory si dovoluji nesouhlasit! Mortuus je podle mne o ligu lepší co do hlasu i intonace, než Legion! Měl jsem možnost vidět oba a v tomto mám jednoznačně jasno, i když samozřejmě respektuju jiné názory. Nesouhlasím ani, že byl Immortal lepší než Marduk a to vlastním (narozdíl od Marduk) celou jejich diskografii a tudíž se dá říct, že mi jsou hudebně bližší! Hodně mě potěšilo hlavně zařazení starších věcí, ale kiksy, které dělal Abbath v průběhu celého koncertu ( kiks s efektem při takové hymně jako Blashyrkh je snad neodpustitelný!), mi hodně zkazily dojem z jejich vystoupení, jakkoliv bylo jinak super. Chyby dělá každý, ale v takovém množství by se profíkovi stávat neměly!
Marduk zabíjeli hned s prvním Mortuusovým zařváním a ke spokojenosti mi chybělo zařazení vypalovaček alá Steel Inferno nebo Panzer Division Marduk. Každopádně to byly 2 výtečné blackové koncerty, ale dojem z Immortal mi trochu zkazily výše zmíněné nedostatky…
Nekrotroll said 12/09/2009 01:02

Marduk...

Záleží taky jestli mluvíš o Marduk s Legionem nebo Marduk s tímhle týpkem….tenhle špatnej není, ale Legion byl prostě Legion…kdo viděl, pochopí…
nebula said 06/09/2009 11:47

ladzik

SOUHLAS na 100% IMMORTAL byli lepši než MARDUK a ne jenom trošečku..tak trošečku vic..:-) Ostatne jsem si tim byl jist ješte před vystoupenim obou celku..:-)IMMORTAL vždy byli lepši než MARDUK.MARDUK je takovej…._Jednoduchej…_
?asi jo…?!:-)přesne tak to cytim..jednoduchej je spravne slovo..:-)
ladzik said 05/09/2009 10:49

immortal

myslím že immortal zahrály lépe než marduk škoda na marduk jsem vsázel větší naděje ale immortal nesklamal!
aguagu said 11/08/2009 08:48

Žánry

Jen tak dál, byl jsem poprvé na BA a bylo to SUPER!!! Poslouchám všechno co je dobré (od klasiky po grind core) a velmi se mi líbilo, že nejel jeden žánr po celý den. I když byl Opeth,Ulver pro mě děs, apoň jsem si odpočinul na další pecky. Immortal, Marduk, Annal Nathrakh, Vomitory, Brujeria, Testament, Rotting Christ,Pain, Brutal Truth, Dark Funeral, Grave a některé další byly totální nádhera, dlouho jsem si tak nezapařil, byl jsem i bez “podpůrných prostředků” v transu!!! Velmi by to ochudilo a zjednotvárnělo, kdyby se hrál jenom např Grind, Metal apod. V 15-17 ti letech jsem taky uznával jenom to nejtvrdší, jinak nic, je mi 38 a názor jsem trochu poopravil, i když Annal Nathrakh je pro mě JEDNIČKA a že tam pojedu jsem se rozhodl právě kvůli němu!!!
Baggins04 said 11/08/2009 02:38

BA aka WOA

Však se nebojte děcka, Brutal už Brutal nebude. Brutal bude do šesti ročníků jako Wacken. Tedy hlavní motto WOA, pro ty, co nevědí, zní - dotáhneme každej shit, co nám dotáhne lidi!
BTBAM said 10/08/2009 18:03

Grind

Vzhledem k tomu, že grind vychází z větší části z hardcore punku a až pak z deathu, tak není ani na místě jej nazývat metalem.
kafy said 10/08/2009 17:52

Elmartin

No, každý máme právo na názor. Mě se třeba OEF moc nelíbí, tak tam nejezdím. Právě proto bych z BA nedělal druhou verzi OEF ( jak už tu někdo psal ).
A vést debatu co je a co není tvrdý, tvrdší, nejtvrší metal … to je snad zbytečný ne ?
elmartin said 10/08/2009 17:30

to Ihsahn

Mám pro tebe zcela nečekanou zprávu: Na OEFu jsem byl. A právě na příkladu OEFu je vidět, jak se dá skvěle udělat a udržet fesťák pro 4 tisíce lidí a neřeší se takové věci jako velikost koridoru apod.
Ihsahn said 10/08/2009 17:04

To elmartin

Jestly chceš víc masakru,tak máš jet na Obscene.Nemyslíš,že by byla škoda ztoho udělat Obscene vol.2??
Co jsem tak vysledoval,tak největší úspěch měly Immortal,Anaal,Brujeria a Sufocation a Pain,což je směska 5ti různých hudebních stylů.A pevně věřím tomu,že právě tyhle kapely tam dotáhly nejvíc lidí.Být to zaměřeno na jediný styl,tak taková návštěva nikdy nebude a v dnešní době je konkurence sviňa a málokterý fest jednostraně zaměřený vydrží.
elmartin said 10/08/2009 14:07

To suffer

Pro vyznavače “tvrdého” metalu tam letos bylo “kapel na pivo a jídlo” víc než dost a to už dobré není. Člověk přecejen by měl jet na fesťák, aby viděl hodně dobrých kapel a ne aby 3 hodiny čekal na jednu lepší kapelu. Teda aspoň mně by bylo líto utratit tolik peněz za celý festival kvůli 3 kapelám a zbytek kapel prochlastat.
suffer said 10/08/2009 09:08

chomout, metalage

Vsak mozete ist na pivo, cez tie “progress” kapely.
Podla mna sa tam kapely typu Cynic, Atrox, Ulver hodia. Videl som vsetky a mal som z nich omnoho lepsi zazitok ako z trapneho Dark Funeral…A to mam black, death a grind rad, len obcas na spestrenie to nie je zle.
Ja zasa osobne nepocuvam death/core + core (a tento rok min. 10 kapiel), ale aspon mam cas na to pivko, zradlo, oddych…
chomout said 10/08/2009 07:36

progressive

chci se pripojit k MetalAge ohledne zvani tzv. progressivnich metalovych kapel na brutal-vazne bych se nad tim zamyslel,brutal by mel predevsim ZUSTAT BRUTAL,jinak diky za super fest
MetalAge said 10/08/2009 01:56

THX Shindy a jednoduche schrnuti festu

Shindy chci ti podekovat za ty Immortal :), ale chci taky rict ze kazdej rok vyberes nejakou dobrou kapelu… takze taky moc d za Napalm Death, Vader, Carcass, Six Feet Under, Arch Enemy, ale klido i za Pigsty, Jig-Ai atd….. Mel bych ale taky kritiku pro festival, ktera se tyka kapel typu progresive bo neceho podobneho, vetsinou je to dost sucha kapela a doopravdy na Brutal nepatri! Radsi tam pridej vic Grindu, protoze ten mi tam letos dost chybel!!! Pak se jeste chci vyjadrit k antikelimkarum :D Nebudte takovy prizdisracove a nelezte do kotle! :D Schytal jsem uz hodne kelimku, ale nikdy jsem si nestezoval, protoze kotel je proste kotel!! Nez nekdo zacne rikat, ze jsem nejaky prase, tak to resim tak ze kazdy rano se jdu vykoupat a nasledne na to si beru cisty hadry :) Tak si laskave uvedomte ze jste Metalaci a ne nejaci samponaci!!! Viva Metal
Belfegor said 08/03/2009 15:07

IMMORTAAAAAL

Shindy to ses opravdu vyznamenal, pred chvili jsem si otevrel tyto stranky a co zde nevidim, IMMORTAL. Mam z toho kurevskou radost, a troufnu si tvrdit, ze tato kapela bude na BA 09 na TOP 1. Ted jsem i rad, ze uz mam listek doma a 6.srpna zhavim karu a jedu :)
Nekrotroll said 07/03/2009 22:57

Kurvaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Tak tohle mi zvedlo náladu:)))))))))
funeralmoon said 07/03/2009 14:08

frajer

shindy je frajer!!!!!!
myka said 07/03/2009 12:15

Immortal

No ty vle, jsem myslela že se složím, když jsem to četla… teď jsem spokojený člověk a je mi fuk co dalšího přibyde. Díky Shindy ;)
BlackKill said 06/03/2009 22:57

Díky, díky

Strašně moc děkuju za Immortal. Ještě takový Carpathian Forest a budu Vás ouplně milovat
BarrBarrNorsk said 06/03/2009 17:48

immortal

shindy mooc diky,videt immortal na zivo je muj davny sen…

Login

Don't have an account? Register here

Help

BBcode is allowed.

Obscure promotion

Loading events...