Forum

Lost_psyche said 11/08/2010 10:25

Vstupenka

Metalu zdar!
Koupím lístek do 1100kč, předání nejlíp na místě. mail kubikova26@email.cz/733757107
oslotron said 10/08/2009 14:26

Brujeria za 900

Jsem tam jel čistě na Brujeriu, tu jsem viděl, můžu chcípnout, 900 peněz (ještě že jsem nevypláz celejch 1500) za těch 50 min stálo, budu tím žít až do zejtra
provaznik said 07/08/2009 10:08

Prodám 2 lístky

Prodám dnes dvě vstupenky na festival přímo na místě, cena dohodou, možný i jednotlivý prodej mob.790362797
blazna15 said 07/08/2009 02:09

Koupím vstupenku zítra na místě.

Nejnižší nabídka vyhrává.)tel.774 289 882
provaznik said 06/08/2009 21:38

Prodám lístky

Prodám 2 lístky-permanentky na místě festivalu klidně ještě dnes popřípadě zítra 2500Kč za oba, dohoda na ceně možná, možný i jednotlivý prodej, kontakt mob.790362797
sterla said 28/07/2009 19:19

Lístky na prodej

Prodám dva lístky 1 kus za 1.000,-Kč. Zájemci pište na sterla@centrum.cz
marty_fobia said 28/07/2009 15:59

Listky na prodej

Nabízím lupen na prodej za 1.100,- Kč + pošta. Pište na marty@fob.cz
burtko said 19/07/2009 14:06

lupen 950,- praha

hola, prodám lupen za 950,- nejlíp osobní předáníá v Praze, pište na burtko@centrum.cz dík
Pode said 29/06/2009 15:01

škoda

Herdek, já snad nakonec fakt budu muset jet na tři dny:) No nic, budu se soustředit na BIO a když ani ten nevyjde, tak se s váma nebavím:) S tím harmonogramem by to bylo fajn. Jsem si tím jist sic jen na 90% ale mám pocit, že jste někdy posledně, rok, dva zpátky, slibovali harmonogram až 2 týdny před startem a nakonec byl zveřejněn asi 10 dní před. Takže ten měsíc by byl fajn.
elmartin said 29/06/2009 12:28

Tak si s ním můžeš vytřít...

…až to na tebe přijde a na toikách nebude hajzlpapír.
Pajajajaja said 29/06/2009 02:03

Málo

Přidej
elmartin said 28/06/2009 21:34

Pajajajajajajajajaja

Ok, dám ti za něho 2 litry (vody z řeky).
Pajajajaja said 28/06/2009 21:30

Prodám jeden

Zdar, prodám jeden lístek. Navrhněte cenu :) pod litr nejdu… :D
myka said 28/06/2009 20:27

lístek

Loni jsem ho měla tež přes metalshop. Letos jsem ho koupila přes Spark a mám ho jen za 1000,- a nemusela jsem platit poštovné :)
tony said 28/06/2009 11:15

lístek za 1100

Já si kupuju vždy lístek hned na začátku předprodeje za tu nejmenší cenu, loni jsem dostal nabídku mít lístek se slevou od Metalshopu, tak jsem to využil pro kámošku. Letos se tahle nabídka znovu opakuje, stačí si někdy něco od té firmy koupit a pak si zaregistrovat vstupenku na netu. Tento rok se ušetří 400 Kč oproti ceně na místě, takže za 1100. A navíc nemusíte stát velkou frontu na pásku, cd a pytel, pásku na ruku dostanete po zaplacení ve speciální kase bez dlouhého čekání. Loni navíc byl i dárek ve stánku Metalshopu v podobě trička nebo jiného suvenýru. Tak tolik rada pro ty, co chtějí trošku ušetřit a zároveň si kupují na netu oblečení. Snad to nebudete brát jako reklamu, nemám s uvedenou firmou vůbec nic společného :-)
Shindy said 27/06/2009 12:28

program

my mame jasno v tom, ze program chceme zverejnit cca 1 mesic pred akci. mimochodem, asi Te nepotesi informace, ze Bio a Brujeria v jeden den hrat nebudou…
Pode said 26/06/2009 22:11

jasne

Jako souhlasím, metalisti toho krom muziky a piva moc nepotřebujou, takže tam zábavné atrakce opravdu asi nemají moc využití a byl bych na nich asi sám. Navrhovat radši nebudu, protože by se mě všichni smáli :) Třeba to G-city je super, ale stejně by se to za den zdemolovalo:D
Takže já radši na jeden den, a když bude “bájohazrd” v sobotu, tak přijedu. Nejlíp i Brujerie :) To mi připomíná, že by bylo prima, zveřejnit line-up mnohem dříve, než tomu bylo minule. “Většina festivalů” v tom už má dávno jasno.
Shindy said 26/06/2009 20:44

Pode

ono je to tak, ze na BA jezdi lidi predevsim za muzikou. proto ani az tak moc neusilujeme o “mimohudebni” program. parkrat jsme meli G-city atrakce, ale proste to nepada na urodnou pudu. naopak vloni jsme zkusmo udelali horror stan a i pres mouchy, ktery mel, tak se to osvedcilo a letos v tom pokracujeme. kolidne navrhni par mimohudebnich vyziti, ktere bys uvital, rozumny namety jsou vzdy vitany.

nemel bych ale opomenout neco, co bylo v Josefove uz davno pred BA. to misto ma bohatou historii a nahlednout do ni aspon navstevou kasemat nebo prohlidkou radnice ci vojenskyho muzea je opravdu zajimavy a da se tim prijemne stravit nekolik hodin, aniz by Te obtezovali metalisti. taky okolni mesta nabizeji zajimavosti (Ceska Skalice, Dvur Kralove, Dobruska). takze moznosti, jak si udelat vylet a k tomu se “mimodek” kouknout na par zajimavosti v okoli tady jiste jsou. pokud ale ocekavas poutovy atrakce, paintball nebo bungee, tak tudy zatim cesta BA nevede.

pohodli pro navstevniky se snazime zvysovat ruznymi zlepsenimi, ale jde krucek po krucku. takze by melo byt letos jeste bohatejsi obcerstveni, vyber piv, kapacitne navyseny hyg. servis, VIP kemp… tyhle veci jsou v nasich silach a taky se je snazime posouvat dale.
Pode said 26/06/2009 19:50

no dobre!

Že nikdy nebyly, a všeobecně moc nebývaj, mi moc nepřijde jako argument ale budiž. Nezmůžu nic. Na tři dny jet nechci, protože mě tři dny metal nebaví a už vůbec ne metalisti. Tím narážím na to, že pokud zrovna nechci koukat na kapely, je pro mě pobyt docela pruda. Tak když se Shindy vždycky oháníš těma “ostatníma fesťákama”, mohli by jste se jim snažit vyrovnat celkovou kvalitou festu, a ne jen cenama a záležitostma, Vám prospěšným, protože jediné co já osobně na festu ocením, jsou některé kapely a tím to hasne. Já třeba potřebuju víc zábavy okolo a lepší podmínky pro pohodlí ale to jsem asi jeden z tisíce no.
Jinak to nemyslím tak zle, jak to teď asi zní a je mi jasné, že se mnou asi nikdo nesouhlasí, ale co už.
Shindy said 26/06/2009 17:30

sobota

jj tak jest, resp. presnejsi vyraz by byl “slevnena vstupenka” na sobotu… protoze ve skutecnosti se jedna o tu samou vstupenku, jako na 2 dny pred sobotou, akorat v sobotu je zkratka levnejsi…

klasicky jednodenni vstupenky na BA nikdy nebyly a nejsme ani prvni ani posledni festival, co to tak ma…
duzl said 26/06/2009 16:49

vstupenky

- jednodenní vstupenky nejsou s výjimkou soboty - 1000,-Kč * (k dostání pouze na místě)

vždy byly jen na sobotu!
kubca said 26/06/2009 16:24

den

jednodenní vstupenky nejsou na festech uplně běžnou záležitostí a taky proč jo… je to prostě festival, jede se na festival… neříkej, že si nenajdeš nic jinýho než ty biohazard…
Shindy said 26/06/2009 15:41

jednodenni vstupenky

ony nekdy na BA byly? :-o
Pode said 26/06/2009 14:30

jednodenní vstupenky

Cože?! Nejsou jednodenní vstupenky?! Tak to mi přijde neskutečně podlé! Tak to jsem fakt v rozpacích, dávat za biohazard 1200,-. Můžete mi vysvětlit důvod?
nebula said 12/06/2009 07:43

marika

Ja mam tisice listku ale volat tobe nebudu,objednej si přez net,nebo kup normalne.Dik.A už neblbni!:-)

Login

Don't have an account? Register here

Help

BBcode is allowed.

Obscure promotion

Loading events...