Forum
Baggins04 sagte 18/08/2009 22:15
PigFlu sagte 13/08/2009 20:55
oslotron
staci tam nepoustet netolerantni lidi co odmitaji jakekoliv navykove latky a bude klid :) a pak se tam budeme moci v klidu uchlastat a ufetovat z cigar k smrti :Doslotron sagte 13/08/2009 17:04
tolerance? Ale kdepá...
a co teprve kafismus nebo ibuprofenismus barbituátrus? To jsou teprv závoslosti.Tož jsem od kelímků zašli jinam a ptejme se: jaký drogy tolerovat na letních festivalech? Nic? Ani kávu ani pivo, cigárko už vůbec? Není tanec v kotli pod vlivem alkoholu příliš nebezpečný? Co uděláme s lidmi, jež mají těžký krok a při chůzi kolem sebe cákají bahno na oděv jiných? Co udělat s tím festovým hovenným smradem, kterj se táhne celým areálem? Ty lidi, co pijou víc piva maj smradlavější hovna (můj případ), takže by měli srát dál od areálu. Najednou se zdá, že letající kelímek není jediný problém. Tak to asi zrušíme napříště, co ty na to Shindy? se ti tam lidi jinak tak servou, že z toho bude malér
Baggins04 sagte 11/08/2009 02:34
moc loby
To mě poser :-D to co si se odjebal? :-D nejsi taky tak maličko narkoman? páč tohle střízlivej člověk hned tak nevyplodíTLESKAM
ARCH_ENEMY sagte 10/08/2009 16:43
Zákaz tabáku
Jde spíš o moc loby, peněz stát vydá daleko víc na léčení nemocí z kouření než vydělá na spotřební dani.Little sagte 10/08/2009 16:17
Tabak
Tabak nezakazes, to by stat prisel o hoodne penez :)PigFlu sagte 10/08/2009 16:03
2 arch_enemy
dej si bacha az priste pojedes tramvaji, budes nakupovat v kramu, pujdes na urad nebo neco podobneho, abys nechytil od tech tvych narkomanu nejakou nemoc! A hlavne si davej bacha at nekde nesednes na nejakou infekcni jehlu od skutecnych narkomanu…. pac takovyhle blbecci na to maji smulu…ARCH_ENEMY sagte 10/08/2009 15:49
Tabakismus
Olsotrone - tabakismus je charakterizován Světovou zdravotnixckou organizací za nemoc, jejíž číslo diagnózy si nepomatuji, a jde jednoznačně o nejrozšířenější drogovou závislost. Tabák je jedna z nejsilnějších a nejnávykovějších drog, snad s výjimkou např pervitinu nebo heroinu,a zabíjí každoročně víc lidí než všechny ostatní drogy dohromady a to jako jediná droga z velké části i lidi, kteří ji neužívají, včetně tisíců dětí. A na tom bohužel tvoje nejapné výroky nic nezmění.oslotron sagte 10/08/2009 14:59
Skafandry mě napadli už při prvních kapkách letícího moku!!!
Oblíknem se všici do pořádnejch pogumovanejch skafandrů, taková sranda by přišla jen na pár tisíc… pak tam můžem stříkat pivo z hasičskejch vozů, jako správný gurmáni (falešným pivem, toho pravýho mě je líto, když vidím jak letí do davu). V kotli budem skákat po hlavě na beton, dupat si po hlavách, skokani se sbírat nebudou, v kotli bude víc vrstev ozbrojenejch lidí. Nebude vadit počasí, skafandry budou mít topení aj klimošku, můžeš pak vytuhnout třeba třeba na počůranej louce. Taky by se mohli dovnitř tahat nože a sekery (skafandry budou mít kevlarovou vrstvu), konečně by to chytlo atmosféru, kdyby se v kotli na Immortal řezali lidi do hlavy středověkým obouručákem. A (plexi)sklo na přilbě by zachycovalo blesky z foťáků, tak by to nerušilo interprety (nebo nevím proč se tam nemůže fotit). No, a ten skafandr by vydržel spoustu let, můžem si ho pak vzít aj třeba na jinej fest (na OEF nutnost, bez něj tam už nejedu), nebo prostě jen tak do hospody (tam mě taky furt někdo polejvá pivem). Bezchybný nápad, jen počitejte s vlezným tak 10000 táců, nebo musíte přijít se svým skafem, ale bude podle BA norem, žádný čínský šmejdychomout sagte 10/08/2009 14:25
to oslotron
no tvuj komentar taky nema chybu a samozrejme s nim souhlasim :-)oslotron sagte 10/08/2009 14:16
Nejodvážnější věta
Arch Enemy tu napsal/a: blabla….ale víc mi vadí narkomani holdující tabáku a marihuaně… CHAAAACHAAAAAA!!!!No, pochopím, že pár nezasvěcenců nerozlišuje heroin a konopí, ale nazývat desítky procent kouřící populace narkomanama a to ke všemu na festu, kde i valná část muzikantů hulí o sto šest a čertví co ještě berou, je fakt srandovní, že si musím hned jedno uválet a po někom mrdnout kelímkem z vokna, chachaaa, víc takovejch hlodů!!!
elmartin sagte 10/08/2009 14:11
to mintr
On někdo pil vlastní moč i na Brutalu? Nebos jen viděl videa mojí party z letošního OEFu? :Dmintr sagte 10/08/2009 12:35
Mintr
pro zvířata by se měla udělat ohrada a tam at si dělají bordel jak chtějí, stejně z koncertu hovno vidí, takže kdyby byly umístěni do speciální klece třeba venku před areálem o nic by nepřišli, je jich menšina takže proč by se měla inteligentní většina omezovat partou dementů, která místo piva chlastá vlastní moč.Nekrotroll sagte 09/08/2009 23:54
pořád ty kelímky
Podle mě není co řešit. Pokud je někdo chycen při vrhání, tak nemám nic proti vytrestání, ale kdykoliv mě v kotli polilo pívo, tak jsem se s tím celkem rychle smířil a nikdy jsem to nijak neřešil, takže v tom nevidím zase až takovej problém.Demoness sagte 09/08/2009 23:49
Říkejte
si tu co chcete, ale pro mě sou to naprostí idioti a nejde o žádný kotel. Na některé kapely sem stál v pozadí, protože sem se chtěl jenom podívat a hle, kelimos přistál o 4 řady předemnou. Nejsu žádný šampón, ale to, že su metalista neznamená, že musím vypadat jak nějaké prase zalepené od piva, ve kterém plavou potapěči nějakého hovaďáka…metalhagrid sagte 09/08/2009 23:06
prej kelimky XD
takze za prvy… naprostej souhlas s Barbie - nektery lidi tu melou takovy sr..ky ze to neni hezky! Ja osobne sem hazeni piv uplne nepochopil, ale jde o to, ze snad kua nejsem zadna slecinka a neroztecu se z toho piva… lidi proberte se je BA je metalovej festak a ne sraz domovu duchodcu. A k tem stahovakum… ta sama odpovedet, kdyz sem zmrdecek co se rozbreci kdyz mu nekdo slapne na nohu - NESERTE SE DO KOTLE!!! ps. jezdim na Brutal uz peknejch par let a v zivote sem nemel s nikym zadnej problem apod.elmartin sagte 09/08/2009 22:47
Chujoviny
Dostat stahovákem s čtyřcentimetrovými hřebíky do tlamy je píčovina? A co kdybych si do kotle vzal nůž? Na nějakej goregrind se to přece hodí na navození dokonalé gore atmosféry… V Brujerii v kotlu byl vedle mě jeden takovej idiot a stačilo když se jen nepatrně ohnal a bolelo to. Slyšel jsem borce, kterej dostal stahovákem do žeber, že se pak ten den nemoh ani pořádně nadechnout.Prostě lidi s dikobrazovitýma stahovákama do kotle nepatří. Nemám nic proti tomu, když vklidu stojí na okraji kotle, ale ne se tou zbraní ohánět.
vlcak77 sagte 09/08/2009 20:04
kelímky !!!!!!!!!!!!
Možná by to uklidnily thermokelímky a to pivko by bylo taky pitelnější a taky menší bordel,ale vesměs řešíte pičoviny.Baggins04 sagte 09/08/2009 18:55
Barbie
Tyvole vy tu řešíte chujoviny, až z toho oči bolej…Tyvole když deš dopředu, musíš počítat s kotlem, v kotli musíš počítat s tim, že se tam dou všichni extaticky vyřádit. Na Testamentech sem dostal stahovákem do tlamy a co jako? Taky se z toho neposeru. Nevim, proč by si měl zakazovat metalistovi vypadat jako metalista, protože stahováky k naší image patřej!
A pivní kelímky? A CO?! Proč to řešit? Jezděte na Evu a Vaška, když vám vadí i tohle (btw. toho, kdo to tu vyplodil tu kokotinu, že to většinou lítá směrem od zvukařů taky nechápu…).
A co se týče kouření tak to mi na OA festivalu přijde jako totální kravina. Když jde o klubový akce, OKay, já osobně i preferuju kouření venku, kdo má pak vevnitř dejchat… Ale na OA je to fakt blbost… Ale třeba mam jako kuřák zkreslenej úhel pohledu…
cizmi666 sagte 08/08/2009 11:51
air cups
zas a zas a stale cuuuraaaci s letajicima kelimkamaperys sagte 01/07/2009 02:01
pranýř
..jenže by se pak musel dotyčnému znemožnit pobyt mezi lidma až by to na něm zaschlo, protože by začal děsně omezovat svobodu všech nablízkuNekrotroll sagte 30/06/2009 00:45
Péca
Souhlas, bylo by to jistě zajímavé a kelímky by moc asi nelítaly….přitom je to mírové a zábavné řešení:Dpeca sagte 29/06/2009 16:52
Pranýř...
…Takový šikovný místečko,na které by bylo vidět ze všech stran.Uprostřed by stála osoba jež byla přistižena při vrhu kelímkem. Pořadatelem určený exekutor s kýblem,plným zvětralého píva by tuto osobu patřičně upravil.Po vykonání exekuce by trestanému byl znemožněn vstup do sprch.elmartin sagte 28/06/2009 21:32
to myka
Kelímek nemusí lítat VŽDY, ale jen občas. Když na kontrolu každej sere, tak je jasné, že si je každej může házet, kdy se mu zlíbí. Pokud by byly přísné kontroly, tak by si ho hodit většinou neodvážili.myka sagte 28/06/2009 20:45
...
Hoši, řešíte tu nesmysly. Kelímek vždyzky poletí, ikdyž je bude někdo kontrolovat. A to že si někdo vezme stahovák s 10cm ostnama neznamená, že bude kohokoliv obtěžovat. Je rozdíl mezi týpkem co se ožere jak hovado a děla bordel a týpkem co to má jen na ruce, páč se mu to líbí a davá pozor, aby neublížíl ostatním. Pokud se vedle vás naskytne první případ - chytnout za límec a hodit za sebe, ostatní udělají to samé a je po problému. Takhle to řeším já. Občasnou spršku, deštník v oku, nebo spaleniny od cigaret nijak neřeším. Řeknu si, že to k tomu patří a jdu dál.Na každém místě se najdou hovada a není to jen BA. Ohlídat úplně všechno zkrátka a dobře nejde. Tak si zanadávejte na toho ubožáka, co se neumí chovat a nenechte si zkazit náladu. Dejte mu třeba přes hubu a bavte se dál.