Forum

peklop sagte 25/09/2009 00:53

triko

Nějak mi zbylo podepsaný triko Brujeria. Pěkný, jenže XXL.
Kdyby ho někdo chtěl koupit, tak si na mě najděte mail a napiště.
nebula sagte 27/08/2009 11:11

ladoj

Je,je.
ladoj sagte 27/08/2009 10:51

Brujeria super

I já se musím vyjádřit k této kapelce. Před letošním Brutalem jsem je znal jen lehce a okrajově, ale poté, co jsem se postavil před pódium a zažil jednoznačně nejlepší koncert celého letošního BA, už sháním jejich alba všude možně a poslouchám a poslouchám…
nebula sagte 27/08/2009 08:16

zdochliak

Fajn video za 3:-)
zdochliak sagte 26/08/2009 22:39

Spokojnost

ja som bol s Brujeriou nadmieru spokojny- vyborny set (na zaver aj Macarena-marijuana :-)
Shane Embury s gitarou sice neposobil uplne sebaisto, aj zvuk bol trochu garazovy, ale ved o tom tato kapela je, nie?
Pokial je niekto zvedavy na videa z BA2009, tu je napr Pito Wilson: http://tinyurl.com/kk5ugg [tinyurl.com]
PigFlu sagte 20/08/2009 14:34

kraken

nechapu, pro me to byl nekolikalety vlhky sen je videt nazivo a taky to pro me byl vrchol celeho BA
septim sagte 20/08/2009 12:59

2kraken

a ja mam treba uplne jiny nazor. necekal jsem od zivaku nic extra, ale maximalne prekvapili.
kraken sagte 20/08/2009 12:50

:(

Tak na jejich živé vystoupení jsem se opravdu těšil, protože mám snad všechny jejich alba jejich songy mám rád. Ale po jejich setu musím říct že už je budu poslouchat pouze z CD. Je to jen můj názor, ale naprosto mě zklamali. Nevím jestli to bylo vinou zvukařů (ale spíš bych řekl že ne) zdáli se mi naprosto nesehraní. Pro mě OBROVSKÉ ZKLAMÁNÍ!!!!!!! ŠOU SICE DOBRÁ (MAČETA ZAPŮSOBILA) ale jinak …………
shiteater sagte 15/08/2009 08:18

Outro

“….někdo má rád holky, jinej zase vdolky…”, jak říká jedno české pořekadlo.

Avšak přátelé, chce to více tolerance a respektu k jiným názorům…i když s nimi zrovna nesouhlasíte.

Jsem potěšen, že jsem brnkl na tu správnou strunu…jj řeči o komerci zaberou vždycky…. :-DD

Pěkně jsme si popovídali…a teď se musíme rozloučit…

Mějte se fajn, poslouchejte muziku, jezděte na akce, vždyť je z čeho vybírat !!!!

p.s. cannobit - nerozumím pojmu “koulaři” ..

Quííííkkkk !
Nekrotroll sagte 14/08/2009 21:38

To Turgeis

Krásně řečeno. Vůbec mi kecy o komerci připadaj stále trapnější. Krom toho - tak obří akce jako je BA prostě musí vydělávat. Jenom CREW jsou tam mraky a dělaj šestnáctky denně. Pak kapely, atd. BA nabízí spoustu možností odreagování a já jsem si to letos skvěle užil. Chci kvalitní muziku? Zajdu do areálu. Chci se ožrat? Místo je každejch pár metrů. Chci se kvalitně najíst? Zajdu si za osm pětek do města na pořádný jídlo, je to pár minut cesty. Chci kamarády? Všude se tam potulujou. Chci holky? Taky se jich plno najde. Tenhle fest jsem si letos užil a mírně mě tam vadil jenom zvuk u některých kapel. Občas to mi to přišlo fakt přehulený a celkem jsem se na tom s klukama ode mě shodnul. Ne že bychom někdo měli něco proti hlasitý muzice, to ani náhodou, ale prostě to občas bylo fakt přepálený a to na úkor kvality poslechu.
cannobit sagte 14/08/2009 20:27

To Shiteater

Vepříku
už jsem se zamyslel a začínám hýkat. To musela být pěkná akce Citron s Tarantulí. Leč chápu, že v té době nebylo nic lepšího. Šest let ztrácím, proto jsem to nezažil. Každopádně můj kamarád v tvém věku takové akce sjížděl a když se s ním teď o tom bavím, tak říká, že ta doba se už nikdy nevrátí. Atmosféra, spousta lidí atd.
Takže jsem teď hovna vyndal z hlavy a můžu jít v klidu spát.

Zdar všem koulařům.
shiteater sagte 14/08/2009 15:47

to cannobit

Oslíku,

než začneš hýkat, tak přemýšlej.

Teď (někdy na přelomu červenec-srpen) to bylo 21 let, kdy jsem byl,(v 15-i), na větší akcičce… mj. kapely CITRON, TARANTULA atd. (1988)… :-DDDDDDD

Takže, než zase budeš psát kraviny, tak se nejdřív zeptej…

Heavy metalu zdar !!
cannobit sagte 14/08/2009 12:54

to shiteater

Si ty roky strávený na festech nějak přidáváš. Před měsícem jsi mi hlásal dvacet let a teď už tady mrskáš jednadvacet. To vypadá, že co měsíc tak u tebe rok.
shiteater sagte 14/08/2009 10:58

to turgeis

..v první řadě se přihlaš na kurz Českého jazyka.

A ohledně dalšího…

Rád se nechám ve svých 36-i letech, poté, co jezdím na akce 21 let, poučit… :-D
AdamKrempl sagte 13/08/2009 09:55

Fotky

Fotky z letošního Brutal Assaultu na www.dracek666.ic.cz
Turgeis sagte 11/08/2009 18:11

Komerce?Možná.No a co?

Ať si Brutal nazývá komerčním festakem kdo chce,mně je o jedno,chci mít na Festivalu slusný zázemí a organizaci a vydět kvalitní kapely,všechno tohle brutal splňuje a o to jde většině lidí…Navíc letošní kapely byly podle mně všem takovejm těm rychlokvaškám a kindrmetalákům co maj na triku kapelu od který neznaj ani jedno album vesměs neznámí…
Dneska už se na nějakou antikomerci a nezávislost sere,chcem kvalitu!
terminator sagte 10/07/2009 22:11

komerce nekomerce

kde sou ty časy když v polovině devadesátých let všichni snily o tom že vyjedou na holandský dynamo ted uz nemusíme nikam daleko jezdit máme kvalitní fest tady ale furt se nám něco nelíbí jedu na kapely co chci vidět a jestli z toho má pořadatel prachy nebo ne to je mi jedno rozhodující pro mě je sestava a ta je kvalitní takže kdo chce at jede a kdo nechce jeho problém
flames sagte 10/07/2009 21:30

..

Otázka očekávaná: jak udělat akci stejné velikosti a obsazení a nebýt přitom tímto (dle mého dost zavádějícím a zjednodušujícím, ale to je asi na jinou debatu…) komerční? Asi se shodneme, že nelze. Já bych řekl, že nikdo dnes nebrání nikomu dělat množství ug seancí po obyvácích, ale zajímavé je, že i u těchto lidí je finanční otázka po několika ukonaných akcích dost ´na snadě´.
shiteater sagte 10/07/2009 16:40

....

O znacích komerce se nebudeme bavit…

Každý,ať si udělá obrázek sám…

Komerce = obchod…

Hanlivý význam slova komerce je v tom, že někdo něco dělá jenom pro prachy.

Pokud organizuji hudební produkce pro svůj zisk (“obživu”), jsem komerční…

..je důležité číst i mezi řádky…

Jak zaznělo v textu jedné staré kapely (tuším Crass)…“vystrč prdel a zatrub…” :-)

Grindu zdar!
flames sagte 10/07/2009 13:57

..

Ale prt ´ug is dead´, to je jak kdyby BA a potom konec světa nebo co. V čem je BA komerční? Že je to o tom, že organizace to nedělá zadarmo, nebo si nestaví podium sama? Žádně kolaloka stage se nekonají, dočíst se o BA v nějakém ´komerčním periodiku´ takřka nemožné. Zajímavé, že kupa ug akcí zeje pomalu prázdnotou. Mně to přijde takové střílení do vzduchu.
shiteater sagte 10/07/2009 11:50

aargh řekl/a

Ano, ale záleží na úhlu pohledu…

Kšeft je kšeft….

(…k tomu, aby byl člověk “nezávislý”.. paradoxně potřebuje peníze…)

Nechápu, proč s despektem mluvíš o někom jako o knedlících s grindem v kulturáku…
Pokud mne pamět neklame, tak BA začínal téměř na poli..s pár lidma…a p.Brzobohatý také protekl…

Vypracoval se, jako podnikatel v oboru, dokázal přitáhnout lidi, a to je lopotná práce. Za to palec nahoru !

Ti knedlíci to nedělají(li) pro výdělek - a to je kuwa rozdíl !! (Aby byl RH, tak by musel bohatým brát..atd. vždyť to znají i malé děti)

Přiznávám - OEF už také vykazuje znaky o “dělání majlantu”..

Blíží se doba , kdy řekneme -

“Underground is dead…”

Nasrat a rozmazat.

CUL

aargh sagte 10/07/2009 10:09

>>shiteater

Kde jsem to četl? No u tebe v příspěvcích :)

“Než se z toho stane taková skorokomerční akce, jakou je nyní BA.”
“Z některých lidí, kteří dříve chodili do práce a dělali akce pro lidi, jsou nyní milionáři, kteří z toho žijí.” atd.

Já se ozval především proti tomu, že se tváříš, jako by na tom snad bylo _cokoliv_ špatnýho. A že by snad nějakej knedlik, kterej udělá v kulturáku tři grindovky a proteče na tom dvacet tisíc, byl zas nějakej Robin Hood.
A do třetice - jako by snad OEF byla nějaká dobročinná akce, že?
shiteater sagte 09/07/2009 15:48

aargh hýkal(a)

:-DDDD

Jaké žvásty typu: “Tydlecty mylyjonáři, ty už to nedělaj pro nás, vobyčejný lidi”…kde jsi tohle četl, fantasto..?!!

…podobné halucinační dojmy si nech pro nějaký ušmudlaný děti s hadýrkama z Nosfernetu…nebo to už nehul…:-D

Prostě to tak je..a nedělej z BA nezávislou akci..je to běžná komerce, každý soudný člověk musí tohle uznat.

Ano, nádech revolty a undergroundu to udělá přitažlivější pro fanoušky z řad ..náctiletých apod.

Nikdo mu to nezávidí, já mu to dokonce i přeju, ale kuwa nedělejte z něho lidového hrdinu…

Je to podnikatel jako každý jiný, BA je byznys jako každý jiný…

V těchle debatách jde o hovno.
Je mě to i celkem k smíchu… :-)))))))))))

Kdo chce jet, tak tam pojede, i když na to má někdo jiný názor..a naopak…!!!

Důležité je naslouchat druhému a respektovat cizí názor..

Pokud tohle někdo nechápe, tak ať táhne mezi své soukmenovce..

Vy, kteří jedete na BA, tak si to příjemně užijte. Vy, kteří ne, tak také…

Každého věc….

Zdarec.

aargh sagte 09/07/2009 15:21

>>shiteater

Šmarjá, další žvásty typu: “Tydlecty mylyjonáři, ty už to nedělaj pro nás, vobyčejný lidi”… Běžte už s tím do prdele. Kdyby to Shindy chtěl začít dělat opravdu pro prachy, tak se na nějakej Brutal vysere a začne pořádat Madonnu.
shiteater sagte 09/07/2009 14:32

peklop ,Baggins04 řekl/a

..domnívám se, že žádný kokůtek s deklem na palici a s vykroucenýma rukama svíjející se do rytmů ničících se gramodesek, tu zatím nebyl…:-D

1)Mě se třeba Brujeria líbí, někomu ale ne…

2)Pokud nerespektuješ cizí názor, tak by jsi měl odejít mezi olysalé dementy s IQ 88.

3)….a tím, že někomu polezeš do prdele, backstage pass nedostaneš atd. !!!!!!!!!!!!

Grind nebo smrt !!

Login

Du hast noch keinen Account? Registriere dich hier

Hilfe

BBcode ist aktiviert

Obscure promotion

Loading events...