Forum

septim řekl/a 16/08/2010 15:10

VIP kemp

jedina vyhoda kempu jsou jiste mista blizko arealu. jinak je uplne zbytecny. kdyz jsem tam sel prvni vecer, tak mi u brany rekli, ze ani nemaji jak kontrolovat pasky, mozna by to priste chtelo vybavit tyto lidi baterkama. o stavu posledni casti VIP kempu radeji ani nemluve.
elmartin řekl/a 09/08/2010 23:48

to Shogun

Neboj, do příští středy se to určitě stihne. :-)
Mě by zajímalo, jestli se stihnou natisknout trika s aktuálníma kapelama, když některé původní zrušily vystoupení nebo jestli tam ty původní zůstanou.
Shindy řekl/a 09/08/2010 22:08

VIP kemp kody

tak je namiste, abych se omluvil, doposud zustalo nekolik nevyresenych pripadu VIP kempou, ktery se pokusim odbourat behem dnesni noci. pokud bych vsechno nestihl, tak se omlouvam a vemte s sebou variabilni symbol, pod kterym jste platbu hradili, to bude stacit k identifikaci. kazdopadne kodem se neprokazujete sekuritakum, ale obsluze pokladny ve VIP kempu.
Shogun řekl/a 09/08/2010 21:42

Program

Stihne se do středy dodělat program se všemi kapelami, názvy stage a warm-up program? :)
Lubomeer82 řekl/a 09/08/2010 21:23

VIP kemp

Taky pevně doufám, že bude všek OK, jelikož mi mail rovněž nedorazil.
carpathiana řekl/a 09/08/2010 19:36

VIP Kemp

Jak tak koukám, tak nejsem sama komu nepřišel potvrzovací mail, takže snad to bude v poho.
Cannibal9 řekl/a 09/08/2010 17:20

Shindy

Potvrzující email nepřišel a pochybují že příjde.Takže Tě beru za slovo s tím donesením šestimístného čísla.Jen doufám že to zdejším securiťákům ve VIP kempu polopatě vysvětlíš.Aby nehrozilo,že budou hledět na mě jako na blázna,když jím tam budu před očima mávat s tím číslem.
Dík
Shindy řekl/a 07/08/2010 16:44

VIP kemp

prosim o strpeni, nejpozdeji zitra odbourame vsechny resty… opravdu se toho nahromadilo hodne a VIP kemp bude letos mnohem rozsahlejsi nez vloni…

pokud by nekdo neobdrzel potvrzovaci email, tak si s sebou na fetsival vezmete 6 mistne cislo, ktere jste pouzili pri zadavani platby jako variabilni symbol, hodne to urychli odbaveni.
Lejboj řekl/a 06/08/2010 20:47

Buďte v klidu

Chalani, buďte v klidu. Myslím si, že to je prostě tím, že se nestíhá. Určitě se nemusíte bát o peníze, tady Vás nikdo nepodvede. Taky mám zaplaceno a čekám.
elmartin řekl/a 06/08/2010 20:42

to Michache

To samý u mě. Někde to vázne.
Michache řekl/a 06/08/2010 18:34

VIP kemp - no email

Ahoj, v pondělí jsem zaplatil VIP kemp, ale zatím mi nepřišel žádný potvrzovací e-mail. Psal jsem vám mail, ale zatím žádná odpověď.
Shindy řekl/a 02/08/2010 18:03

elmartin

melo se tak dit uz vloni, pokud se nedelo, tak diky za upozorneni, podam instruktaz polopateji :-)
elmartin řekl/a 02/08/2010 17:33

Sektory ve VIP kempu

Loni mi přišlo, že securiťáci u vstupu do VIP kempu kontrolovali jen jestli mám VIP pásku na ruce, ale už je nezajímalo, do kterého sektoru jdu (to písmeno sektoru na pásce třeba ani neviděli, protože bylo na spodní části ruky). Takže aby ty sektory měly smysl, měl bys Shindy instruovat securiťáky, ať také kontrolují, jestli jde každý do správného sektoru. Zvlášť letos, kdy má být VIP kemp daleko větší než loni by se na to mělo dbát.
Shindy řekl/a 18/07/2010 14:27

666

VIP camp is for tents only, no cars allowed
666 řekl/a 18/07/2010 09:09

VIP CAMP CARS PARK

Welcome!

Whether at the VIP CAMP is some car park for cars?
Shindy řekl/a 07/06/2010 20:20

ALIEN

vloni bylo na miste v prodeji misto pro cca 100 stanu… jak to bude letos netusim, zalezi to na poctu rezervovanych mist
ALIEN řekl/a 07/06/2010 14:37

VIP kemp

A kolko miest sa bude približne dať kupiť na mieste?? Pretože mám trochu problemy z platenim cez PayPal, tak by som si chcel VIP kemp zaplatiť až na mieste.
Shindy řekl/a 06/06/2010 22:31

ALIEN

vloni byly volne mista i pro koupeni az na miste… letos to bude koncipovano podobne jako vloni = kapacita bude uzpusobena rzarezervovanym VIP kemp mistum + nejaka rezerva k tomu pro zajemce na miste, ale registrujeme zvyseny zajem o VIP kemp, takze pokud jsi rozhodnuty, ze VIP kemp chces, tak doporucuju spis udelat rezervaci + zaplatit predem
ALIEN řekl/a 06/06/2010 17:36

VIP kemp

Neviete či budu volne miesta vo VIP kempe aj na mieste??(napríklad či bol minuly rok úplne obsadeny alebo boli volne miesta aj cez festival).
ploffice řekl/a 01/06/2010 15:38

Buddiroo

jj umisteni by melo zustat stejny a sprchy budou pristupny vsem, ne jen VIP kemparum…
Lordgrand řekl/a 01/06/2010 11:56

Buddiroo

Aha tak to beru zpět. Tak to jsem se koukal špatně a špatných lidí i ptal. No tak každopadně doufám že to letos bude taky tak :)
ThrashKohout řekl/a 01/06/2010 11:38

sprchy

na brutalu se nemeju
Buddiroo řekl/a 01/06/2010 11:21

Lordgrand - sprchy

Ano mýlíš se.Sprchy byly v rohu na louce a přístupný všem,myslím že za 25,-kaček.
Lordgrand řekl/a 01/06/2010 10:02

sprchy

Zdarec. Chtěl bych se optat jak to bude letos se sprchama, minuly rok snad byly jen v tom VIP kempu že? Nebo se pletu? Ale nic jineho jsem tam nikde nezahlidl. I když do toho VIP kempu potřebujete nalakat lidi, tak si myslim že takovy fest by měl mít sprchy i pro “řadove” navštěvníky jako je to jinde. Diky za odpověď.
Shindy řekl/a 30/05/2010 20:35

ALIEN

ne, rezervace bez platby neni platna

mimochodem zalozit ucet na PayPalu nezabere vic nez 5 minut

dalsi moznost by byla platba na ucet v Ceske republice, ale to predpokladam neniuple stastna varianta vzhledem k bankovnim mezinarodnim poplatkum

Přihlášení

Nemáte účet? Registrujte se zde

Nápověda

BBcode je povolen