Sud řekl/a 17/04/2009 17:07
armaganyal
legalább ne maradjon
armaganyal řekl/a 06/03/2009 17:44
hi
Van-e az illegális kéznél a fényképezőgép jön-val?
gruly řekl/a 19/02/2009 20:33
.....
midian: A na youtube je toho snad málo z minulých ročníků? Já si nemyslim, tak co řešíš. Já když na něco nemám tak mlčim a snažim se abych na to příště měl, ale nestěžoval bych si na pravidla…..
tomahafk řekl/a 19/02/2009 13:51
Videokamery
díky za odpověď, to s tím výpalným je mi jasný samozřejmě, byla to pouze rádobyvtipná vsuvka na konci, abych upozornil na absolutní nesmysl, no nic ušetřim 1200,- teda spíš je investuju jinde, škoda…
Shindy řekl/a 18/02/2009 22:29
kamery
uz nejakou dobu plati: kamery NE, kapesni fotoaparaty ANO.
tato restrikce je smluvne dana ze strany kapel - my pro ucely nataceni DVD uzavirame licenctni smlouvy a ne vzdy se i pres tento proces dobereme toho, ze muzeme zabery aspon odvysilat na velkoplosne obrazovce (bez zaznamu) - viz. Soulfly nebo Neurosis.
autorsky poplatek je opravdu jen jakesi “vypalne” pro OSA popr. Intergram, ale automaticky neopravnuje k porizovani zaznamu… v narodni opere prece taky nemuzes pouzivat videokameru jen z toho titulu, zes zaplatil 30Kc autorsky poplatek…
bast řekl/a 17/02/2009 14:08
autorska prava
Tak to by me taky zajimalo. Kdyz za vsechno platime autorske poplatky, tak by to melo mit i nejaky smysl. Nevim ale, jestli se to vztahuje jen na autorska prava ceskych autoru nebo i zahranicnich…
tomahafk řekl/a 17/02/2009 12:59
Videokamery
zdar, zajímalo by mě jak je to s kamerama? V infu pro návštěvníky je jasnej zákaz, následně jsou tu k dispozici videa v různých kvalitách z minulých ročníků. Chtěl jsem vyrazit převážně z důvodu natočení nějakýho matroše, ale schovávat se před ochrankou, nebo žádat o “press” vstup nebudu/nemůžu. Zákaz je z popudu pořadatele, kapel, vydavatelských společností, nebo koho? Jinak pokud točení není možné, paměťovou kartu mam zpoplatněnu zhruba 30 Kč jako autorský poplatek (výpalné), můžu si tedy legálně natočit v hodnotě 30 Kč záběry na BA? Kolik by to bylo minut?