Brutal Assault 2010 | Open Air Festival

Forum

oslotron řekl/a 10/08/2009 14:34

Shindymu

Neblbni, Proglas je super, jiný rádio neposluchám, jen občas ty bordelózní, co jsou na netu!!! Kdo tu zařve třikrát hurrrá pro Proglas???
DeathMetalist řekl/a 04/08/2009 13:56

Peklop z 5.7.09

Pokud znáš holky, který na BA nejedou jen kvůli tomu, že by musely chodit do toiek, tak těch vůbec není škoda, barbínky na metalovej fest ne-e.
flames řekl/a 04/08/2009 12:12

..

Ne, sebepoškodit se budeš muset někde jinde…
Lennusska řekl/a 04/08/2009 11:57

Zásuvky

Náhodou ve sprchách asi nebudou elektrické zásuvky, což? předpokládám, že takový luxus tady čekat nemůžu, ale zas za zeptání nic nedám:)
Headbanger řekl/a 03/08/2009 20:07

Sprchy, toi toi a tak vůbec

Myslím, že koukat na stránky firmy Toi Toi je trochu bláhové, myslím, že už 4 roky zajišťuje BA konkurence, ne?
Prasárna, jaká se stala tuším na BA 2005, kdy ve Svojšicích nebyla první den večer použitelná jediná toika, už se neopakoval, nutno říct, že se servis zlepšil až k neuvěření.
Pro sprchy chtivé navíc tip - v Jaroměři je krásné koupálko, cca 20 minut chůze od kempu směr do města a u Penny marketu doprava na kruháči, jsou tam sprchy, hajzlíky, fast food, pivo a prudivý šamponi v kanceláři plavčíka - vřele doporučuju, pokud bude počasí jsem tam stejně jako loni a předloni každé dopoledne :-)
Shindy řekl/a 08/07/2009 13:26

Proglas

.. neni radio, ale propaganda a vymyvani mozku…
aristokrat řekl/a 08/07/2009 12:48

volové neřešte sprchy

beztak bude zase chcát jak sviňa:P
peklop řekl/a 08/07/2009 01:41

šmarja

Shindy sorry, to jsem nevěděl, z té uličky si pamatuju hlavně to, že mi na kraji jednou prodali ještě zmrzlou pizzu.
Progras se pro naladění poslouchal už na louce u Hvozdu, nevysílají úmyslně "hnědý zvuk! ? :D
flames řekl/a 07/07/2009 10:01

...

Přesně tak, obsluha naladí Proglas a jde to jedna báseň..
Shindy řekl/a 07/07/2009 07:33

placene zachodky

Peklope, ty jsme meli uz vloni. byly v arealu v te “hajzl ulicce” a staky pul zetonu, byly s obsluhou a hralo na nich k prijemnemu uvolneni radio :-)

budou i letos a pravdepodobne budou i v kempu.
merlinovic řekl/a 06/07/2009 11:14

no nevim

heroes 3 sem hraval spíš s kamošema po lanu, ale nevim je možný, že sem to hral aj s někym jinym nicmeně muj nick je poměrně originalni takze jestli si pamatuješ muj nick tak sem to byl s největši pravděpodobností já

jinak mam mail merlinovic@seznam.cz
tak mi kdyz tak napiš tam, počitam ze ostatni todle moc zajimat nebude ;)
Stomper řekl/a 06/07/2009 10:29

to merlinovic :

Nepařili jsme spolu někdo Heroes 3 přes net?
merlinovic řekl/a 06/07/2009 08:46

ještě jedno řešení...

loni mi někdo, už nevím kdo poslal odkaz na takové zajimavé hajzlíky menuje se to shit box

tak jestli je někdo opravdu tak haklivej tak tady je řešení ;)

http://tinyurl.com/pmarnj [tinyurl.com]
merlinovic řekl/a 06/07/2009 08:42

tedkom shindymu, trochu křivdíš

ty toyky mi připadají kvalitativně rok od roku lepší a nebo tam jezdí menší prasata, když to srovnam třeba s brutalem 11. kde shindy nečekal tolik lidí a už první ten byl všechny toyky posraný, pochcaný a poblitý…..

tak loni až na par vyjímek byly ty toyky celkem v cajku a většinou v nich byl aji hajzlpapír !!! což byl pro mě oproti minulým ročníkm dost zázrak ;) samozřejmě další věc sou poláci co s pokřikem “polskaja destrukca” nebo nak tak převrací toyky…

hold jestli ti vadí toyky tak hajzlpapír doruky a do lesa a nebo do města do nějaké hospůdky a můžeš se rovnout aji najest a dat si pívo v tomdle zas moc problem nevidim je to taky jenom na 3 dny a to se s toykama dá vydržet narozdil od zminovanych MoR a WFF který sou na dýl a jezdí tam o fousa víc lidí
peklop řekl/a 05/07/2009 19:38

luxusní hajzlíky - doplnění

Koukal jsem na web Toi Toi a nabízí tam “Luxusní WC Vison” Tak luxusní to zas být nemusí, ale nevadilo by to. Na WFF to byl myslím delší přívěs, ve kterém bylo vedle sebe něco mezi 5-10 kabinek v řadě, na MORu nevím. Samozřejmě voda na umytí rukou. Když v kabince nebyl papír, stačilo říct obsluze. Půl žetonu, za “luxusní” WC možná i žeton, se obětovat dá.

merlinovic: podle nových norem asi ne, ale projdi si nějaké město.
peklop řekl/a 05/07/2009 19:29

hajzlíky (návrh pro Shindyho)

Kvůli nějaký systémový chybě nejde založit nový téma, tak to píšu sem. Nebo už se to někde řešilo.
Ještě víc, než sprchy, mě serou kvalitní hajzlíky. Klasické toiky jsou hrozné zlo a pokud to je možný, snažím se chodit to nosit do města.
Nemůžeš tam objednat “lepší” hajzlíky, které jsou placené ? Na WFF to měli, na MORu je to myslím taky. Pojízdný blok s normálními záchody oddělenými přepážkami. A hlavně se na nich dělalo podstatně častější čistění. Nestalo se, že by nebyl papír, nebo byly zesrané, jak běžný toiky. Klidně dám půl eura (na BA půl žetonu) za to, abych se mohl vysrat aspoň trochu na úrovni a nemusel kvůli tomu jít půl kilometru z areálu. A znám i holky, co nejedou na BA jen z toho důvodu, že by musely chodit do plastových toiek. Tyhle lepší by mohly být na žačátku areálu, nebo na konci v relaxační zóně, klidně víc, oddělené M a Ž.
merlinovic řekl/a 05/07/2009 19:16

eh

ty, ale odpadní trubky většinou končí v kanále, jestli byly v potoku tak nevim jestli to bylo zrovna legalně ;)
peklop řekl/a 05/07/2009 18:49

koupání

Možná je to nějaká festivalová tradice :D
Někdo mi říkal, že na MORu se lidi koupali v říčce ve městě přímo pod odpadní trubkou z okolních baráků. Ale tam to chápu, to je heavy metal :-)
merlinovic řekl/a 05/07/2009 16:49

:D

V tom se někdo aji koupal ? dyt tam bylo koryto několik metrů a voda skoro zadna :D jinak, ale to co si popsal si pamatuju ze Svojšic nad mostem si lidi umyvali boty, hadry a pod mostem si čistli zuby :D
peklop řekl/a 05/07/2009 16:38

potok

Myslíš ten potok, do kterého všichni z kempu chcali a vedle koupajících se lidí plavaly kelímky, flašky, posrané hajzlpapíry, kondomy a použité dámské vložky ? To muselo být super koupání :-)
merlinovic řekl/a 05/07/2009 14:59

A co třeba...

ty sprchy umístit někde kousek od areálu ??? dyt kousek od kempu je mlýn a potok ( no dobře asi není nejlepší řešení to pouštět do potoka) nebo aspon někde v josefově, ta jedna bunka je pro tolik lidí fakt celkem málo

jinak pro ostatní v josefově se dá osprchovat i v tip sportu a ještě někde, ale není to nejlevnější
tatteredmick řekl/a 30/06/2009 13:04

Shindy, Sprchy

To by bolo super dik. A este jednu vec som zabudol ohladom tych sprch, a to ten dodavatel, nielenze meskal, ono z 10 alebo 8 boxov fungovalo nanajvys 6. Teda zlepsenie by bodlo aj v tomto smere.
Shindy řekl/a 30/06/2009 11:58

sprchy

urcite, vloni se nam opozdila instalace a zprovozneni (vinou dodavatele), takze letos mamse vse nastaveny tak, aby fungovalo s predstihem…
tatteredmick řekl/a 30/06/2009 08:19

Shindy

Taku malu pripomienku na sprchy, ci by nesli do prevadzky uz od stvrtka :) minuly rocnik som prahol prave po rannej stvrtkovej sprche a nic neviem ci nefungovali az niekedy v piatok poobede :( ak by to teda slo zariadit bol by som vdacny
nebula řekl/a 26/05/2009 16:14

Ahoj!

Zdravime te - MEETFEST!!!

Přihlášení

Nemáte účet? Registrujte se zde

Nápověda

BBcode je povolen