Forum

Nekrotroll řekl/a 13/08/2009 23:57

elmartin

Nevidím problém ani v DJovi ani v těch několika neoficiálních kapelách, co by si tam na svoje náklady zahrály na korbě kamionu před oficiálním začátkem festu….uvědom si, že tenhle fest přitáhne spoustu lidí a tady by si mohlo pár kapel zablbnout před větším a zajímavě složeným obecenstvem….podle mě nic nereálnýho….ale pokud se nic z toho neuskuteční, tak mě to žíly trhat nebude, beztak se ve středu akorát ožírám všude možně….
elmartin řekl/a 13/08/2009 22:39

Souhlas s cannobit

Třídenní festival, kde by se přijelo v úterý a odjíždělo v pondělí… to si snad děláte prdel. Za chvíli byste chtěli měsíční festival, aby to tak neutíkalo, a pak rovnou roční Neverending Brutal Assault, aby nebylo zklamání z konce festu.
To má být festival a ne maraton a minimálně týden dovolené kvůli jednomu fesťáku si každej dovolit nemůže.
Kapely si chcu naplno užít a ne je tam unaveně protrpět či pařit na poloviční výkon, abych měl dost sil na další dny. Pokud něco ve středu, tak leda nějakého DJje z repráků, jak říká cannobit, jinak by se ze středy musel udělat regulérní festivalovej den.
AdamKrempl řekl/a 13/08/2009 09:54

Fotky

Fotky z letošního Brutal Assaultu na www.dracek666.ic.cz
Nekrotroll řekl/a 12/08/2009 18:18

perys

Přesně tak. Ještě se tam dovožrat a domů jet až v pondělí navalenej ještě :D
perys řekl/a 12/08/2009 16:59

to nektroll

jj, že by byl PreAssault a AfterAssault Party, ale rovnou v Josefáči a po dobu aspoň 12hod:-)
Nekrotroll řekl/a 12/08/2009 16:11

to perys

Kámo, tys to vyřešil…musíme překecat shindyho, aby udělal středeční rozjezd (viz co jsem popsal) a pak ještě nedělní dojezd:D :D :D :D
perys řekl/a 12/08/2009 14:27

čtvrtý den

byť krátkej byl čtvrtej den BA na AfterParty, Suffo stáli za to a docela dost lidí se příjemně dorazilo

Začínat s festem ve St je risk, už je to pro hodně lidí vyloženě o dovolený, radši Ne od rána do nějakých 16-17h, když už..
metalhagrid řekl/a 12/08/2009 14:05

stredecni rozjezd

No taky si myslim ze ne malo lidi by ocenilo rozjezd ve stredu v podobne ceskych kapelek… je to dobrej napad a myslim ze by se to velmi dobre ujalo.
Nekrotroll řekl/a 12/08/2009 10:55

Hudba ve středu

Mno, pokud by se další den nepřidával, tak by nebylo na škodu, kdyby nějaká hudba hrála už ve středu. Není problém sehnat kamion, rozložit korbu, na ni naházet nějaký nástroje a nechat tam pár českejch kapel dělat trošku brajgl. Kapely by tam hrály zadarmo, měly by prostě možnost si zahrát v místě, kde je uvidí hodně lidí….kdyby tam takhle Shindy dal ve středu možnost nějakejm 5-10 českejm kapelám se vyřádit, jistě by to hodně lidí ocenilo a ty kapely taky. Lidi by si zablbli a zakalili u muziky, kapely by si udělaly pořádnou reklamu, protože by si jakoby zahrály na velkým festu a před plno lidma neznámejma lidma…….Co ty na to, Shindy? Já jen tady z okolí Pardubek znám čtyři deathový nebo deathu blízký kapely (human scum, sinside, zordon, klan), který by si podle mne rády na něčem takovém zabékaly a myslím si, že z každé z nich by byli fanoušci potěšení. Zordon má blízko old school deathu, sinside je spíš takovej deathmetalcore, klan je brutal death, human scum je death metal (a ten týpek má fakt neuvěřitelnej hlas), k tomu hodit pražské belligerence s úžasným ženským deathovým vokálem, brněnské fatality a ještě něco třeba a je hnedka sestava, na který se lidi luxusně pobavěj a to jsem z velký části popisoval jen náš kraj. Po celý republice se toho najde mnohem víc.
ARCH_ENEMY řekl/a 12/08/2009 10:39

NECKBREAKERS BALL

Ve vzkazníku na stránkách Shindy je ticho, tak to zkusím ještě tady. Shindy, kdo bude headlinerem na podzimním turné Neckbreakers Ball? Budou to Behemoth, nebo, jak se píše v některých odkazech na internetu Devildriver? Nerad bych se zase dočkal podobné blamáže jako byli Soilwork v Akropoli před Caliban, před jejichž setem tak třetina lidí (90% návštěvníků přišlo hlavně na Švédy) klub nasraně opustila! Myslím, že ty Devildriver u nás moc lidí zase tak nezná,ale jsou to Amíci, takže kdo ví, co, si zase neprosadí být headlinerem i na kontinentu, když třeba byli párkrát v JůEsEj či Anglii na MTV nebo podobnejch sračkokanálech. Zkuste když tak bojovat v Čechách za Behemoth!!!!
cannobit řekl/a 12/08/2009 10:23

3 dny

a nechal bych to takhle. Osobně mi to vyhovuje. Se středou to krásně stačí. Jen by možná bylo fajn, kdyby už ve středu bylo vše postavený a třeba od sedmi večer by jela na jednom z podií reprodukovaná hudba skrze nějakýho DJe a udělal by se průřez nahrávek kapel, který by zrovna na tom festu měly hrát.
Deathman řekl/a 12/08/2009 10:06

4 dny

Lístek na čtyři dny by asi musel bejt o dost dražší,z 1200 aspoň na 1700 a to by dost lidí odradilo.leda že by se prodával i třídenní za sníženou cenu.ale každopádně bych to bral taky,i za tu cenu,protože ty tři dny utekly jako voda…
Rado řekl/a 12/08/2009 08:44

festival

Tento rocnik bol dobry ! Konecne sprchy v kempe, ciste WC ( ale len v areali ), jedlo a pitie OK, velkoplosna obrazovka umiestnena v spravnej vyske, podia tiez OK, dobre pocasie, metal markety, palety na sedenie, medovina,slivovica aj palacinky :-)
Z kapiel co som videl sa mi pacili tieto : The Lucifer Principle, Sadus, Rotting Christ, Madball, Pain, Biohazard, Cynic ( som kur.a uz nevladal ), Obscura, Negura Bunget, Vomitory, Grave, Atheist, Novembers Doom, Pestilence, Brujeria, aj Testament sa dal, prekvapili ma Black Bomb A ( paradny HC ), Agathodaimon, aj Suffocation sa dalo, Immortal, Marduk ( som kur.a uz nevladal ).
Negativnych veci som nasiel malo, ale predsa nejake boli, napr. chlievne WC v kempe, nebezpecne uvolnene tazke kamenne kvadre na mure, pri ktorom sa sedelo na paletach, dobre ze to na niekoho nespadlo, bolo by to grindovo krvave !!!!
Tradicne na pi.u zvuk na Brutal Assaulte, niektori zvukari by mohli ist zvucit jedine tak Ohnostroj do Ciny !!!!
Cez vystupenie Grave ( jedna z mojich srdcoviek ) ma znechutilo par nabuchanych kokot.v co stali predo mnou, do kazdeho strkali a hadzali kelimky na ludi, vymeteny kulturisti na steroidoch a alkohole !!!
Clovek co robil info brozurku, nemyslim tu na krk, ale co bola do ruky, bol skutocne profik, skoro za kazdym nazvom kapely bola nespravne uvedena statna prislusnost, napr. Grave (US), Pestilence(AU), Dark Funeral(FR)…
V horror stane by bolo lepsie umiestnit projektor a platno, LCD boli male !
Na buduci rok by som rad videl viac poriadneho Death Metalu napr. Bolt Thrower, Benediction… a cez den Ceske a Slovenske kapely, netreba na ne zabudat !!! Majte sa !
in43 řekl/a 11/08/2009 17:58

Anorexia

Ty vado The CNK podobné Anorexii, tak to teda nemohu souhlasit, už jen jaký jsou tam “internacionály”. Jinak ty lidi co byly v Anorexii se teď pohybují kolem těch CNK, The Veil a Ad Inferna. Doufám že to píši správně. To poslední totiž kromě názvu vůbec neznám.
Thandar řekl/a 11/08/2009 17:00

Anorexia

No já mám pocit, že de facto skončila po tom, co od nich před pár lety odešel Hreidmarr. Ale nová deska CNK je Anorexii údajně dost podobná…
MetalAge řekl/a 11/08/2009 16:56

To in43

Tyvole to ani nevim, ale je fakt pravda, ze jsem o ni dlouho neslysel :( Vi tu nekdo co s Anorexii stalo? Docela me to zajima, jsi me docela rozhodil kamo :D
Nekrotroll řekl/a 11/08/2009 13:44

elmartin

Podle mě by den navíc neuškodil, ale holt si počkáme na vyjádření shindyho…
Thandar řekl/a 11/08/2009 13:30

to in43

tak CNK, to by bylo snad ještě lepší…
in43 řekl/a 11/08/2009 13:15

To MetalAge

Vždyť Anorexia Nervosa je mrtvá, nebo už to pravda není?
elmartin řekl/a 11/08/2009 13:04

Myslím, že 3 dny je tak akorát.

Nerozšiřoval bych brutal o den či dokonce na týden. Raději 3 dny naplno pařit, než pak být poslední dny mrtvej a kvůli únavě a nevyspalosti jen nehybně povstávat či polehávat v hledišti.
gruly řekl/a 11/08/2009 10:38

........

Myslim, že by toho potěšilo hodně a vlastně je ještě z čeho vybírat, namátkou třeba Slayer, In Flames, Amon Amarth, Unleashed, Moonspell, Kreator, Hatebreed, Deicide, Nile, Cannibal Corpse, Machine Head, Legion of the Damned, Venom, Emperor (bláhový sen) či comeback Burzum i s Vargem=D A z folku třeba Eluveitie či Suidakra…….
MetalAge řekl/a 11/08/2009 01:22

Kapelky na pristi rok :)

No ty Dimmu by to doopravdy chtelo znova, ten zvuk ve Svojsicich byl fakt bleeeeeeee, proste hnus! Co takhle dotahnout Anorexii Nervosu, taky by urcite potesila fans BlackMetalu :) Pak by taky bodly Amon Amarth, Cavalera Conspiracy, konecne uz ty Deicide…, Children of Bodom, Vital Remains a kdyz taky ten poradny Gore Grind, tak urcite Ass to Mouth bo Rompeprop :D
Nekrotroll řekl/a 11/08/2009 00:38

Složení kapel dle mého vkusu

Přišlo mi, že v dřívějších ročnících to bylo tak nějak na třetiny….třetinu kapel tvořil death, třetinu black s různými odnožemi a třetinu grind….dle mého to tak bylo nejlepší a udělal bych to stejně i na příští rok, ale přidal bych ještě jeden den. Tři dny festu jsou prostě málo i s chlastací středou…alespoň pro mě….ideál by byl tejden, ale to bych asi chtěl moc….každopádně Shindy, jestli tohle budeš číst, jak bys viděl teďka možnost rozšířit BA ještě o další den? Tedy otevíračka kempu v úterý a kapely od středy do soboty?
——-
Jinak má oblíbená jména - už jsem někde psal, že Slayer, Hypocrisy, Impaled Nazarene, Emperor, Totenmond, Belphegor. Co ty na to? Určitě by ty kapelky stály za zkoušku. A klidně bych dovalil znova dimmu borgir, ale nafackovat jejich zvukaři, aby neměli zvuk jak ve svojšicích…jo a takoví Rompeprop by taky nebyli na škodu:D a nějakej ten gore by též potěšil:)
elmartin řekl/a 10/08/2009 21:59

složení

Ano, infokarty jsou dobrej nápad, ale přecejen by nebylo na škodu dostat také to festivalové cd. To snad není tak moc nákladné. Pokud se o5 příští rok neosvětlí sráz do kempu, tak by se kromě infokarty (a cd) měla rozdávat i malá ledbaterka na klíče.
Jinak co se týče mého názoru na zastoupení žánrů příští rok, tak oproti tomuto ročníku:

- hardcore, death a melodic death metalu stejně jako letos,
- trash metalu přidat o 100%,
- ubrat doom, avantgarde, progressive o 300% a přiměřeně i black
a hlavně
- přidat grind aspoň o 400% a taky gore a crust.

Optimální složení headlinerů bych viděl takto:
In Flames, Rompeprop, Haemorrhage, Rotten Sound, Hatebreed.
A moje velké přání je The Berzerker a Impaled.
SHiFTeR řekl/a 10/08/2009 19:06

Suhlas s Bubiston

Vzhladom na predchadzajuce 2 rocniky bolo obsadenie kapiel o kvapku menej kvalitne. Mna osobne zaujimali a zaujali: Rotting Christ, Vreid, Obscura, Novembers Doom, Grave, Testament, Ghost Brigade, Atrox a Raunchy. Odpozeral som si aj Biohazard, Suffocation i Immortal - nie su to kapely, ktore zrovna pocuvam, ale proste na nich bola povinnost byt, su to takpovediac uz legendy svojich zanrov. Zaujal, ale len ciastocne aj Skepticism, ale pocul som len 1.song a musel som bohuzial uz ist (nieco podobne ako pred rokom Esoteric a oblubujem im podobny Evoken).

PLUSY:
+ info na velkoplosnej obrazovke
+ info karty na snurke na krku
+ pestre obcerstvenie a jedlo (pivo nepijem, nemozem ohodnotit)
+ blbosti ako pexeso zdarma, pekne Brutal Assault oblecenie (nie ako minuly rok), rovnako nohavicky Brutal Ass :)
+ pozitivum je asi aj donutenie kapiel na autogramiady, resp. zabezpecenie nielen vystupenia kapely, ale aj povinnej autogramiady (minule roky to bolo na autogramiady chudobne)
+ prasačia hlava (prasacia chripka :D )
+ panda méďa
+ patolog v modrom
+ krakonoš

MINUSY:
- nie tak caste cistenie ToiToi ako v 2008
- DVD B.A. 2007 , DVD B.A. 2008??? (uz sa tesim,ked buduci rok budu DVD cka aj 2007, 2008 a aj 2009… to bude jednorazova palka za 1500 Kc)
- kofotiny (sirup + voda + CO2 nie je Kofola original, my sceme Kofolu Original)
- tankisti (vymlete hlavy iduce priamou ciarou do kotla cez kopec ludi hlava-nehlava)

Přihlášení

Nemáte účet? Registrujte se zde

Nápověda

BBcode je povolen