Forum
nebula řekl/a 24/04/2009 00:38
Pandor řekl/a 23/04/2009 19:36
Vo Hubu
Jo vo hubu to bylo ale zase na druhou stranu byla prdel xDxDShogun řekl/a 23/04/2009 17:51
schody
Abych řekl pravdu, tak i ty schody byly za deště pěkně vo hubu :-DShindy řekl/a 23/04/2009 08:35
cesticka vc. kemp
no cesta do kempu idelani nebyla, ja se tam v patek nebo v sobotu snazil taky vydrapat a byl to vykon hodny Jozefa Rakoncaje :-)ale abych to jen nehlehcoval - o par desitek metru dal vlevo (stojite-li nahore celem smerem ke kempu) je kamenne schodiste - jen tak naokraj - kolik z “forovych remcalu” je vyuzilo? :-)
ale ted k jadru pudla - letos je mozne, ze bude drobna zmena v umisteni kempu, takze je taky mozne, ze to “super G” letos nebude az tolik potreba podstupovat… tato varianta je zatim v jednani, takze to nechci prilis konkretizovat
FemmeFaecal řekl/a 13/04/2009 20:49
cesticka
tak spravit nieco s cestickou by bolo asi namieste. ako sa tu krasne vsetci ohanaju bezpecnostou na festivale, ale co uz je mimo arealu asi nikoho nezaujimaelmartin řekl/a 09/04/2009 21:21
S tou cestou by to chtělo něco udělat.
Opravdu to tam bylo o hubu a klouzalo to jak sviňa (v gládách). Navíc tam v noci byla tma jak v pytli, nešlo vidět na cestu. To se tam nemohlo hodit pár světel? Co se týče bezpečnosti, tak tohle je imho dost vážný problém a měl by se řešit. Aspoň ten štěrk nebo tam z dřevěných tyčí či desek udělat schody. Bych si nechtěl představovat toho vozíčkáře, jak by ten kopec zdolával. :))chorobka řekl/a 09/04/2009 07:36
CS
Jestli to bylo pro mě, tak já nejsem Petr:-)Skouknul jsem tam Nekromantika 2, ale jednička mě utekla, asi proto, že zrovna nechcalo:-)Největší mazec ale asi bylo GuineaPig:Flowers of Flesh and Blood:-).R.nebula řekl/a 09/04/2009 06:32
cs
Ja a Petr taky.Nejsi Petr?chorobka řekl/a 08/04/2009 12:57
Horor Cinema stan
Vím, že s cestičkou to moc nesouvisí, ale mě by zase zajímalo, jestli bude letos ten boží horor cinema stan:-)?Vloni jsem totiž nestihnul Nekromantika:-)a docela mě to mrzíphanthomass řekl/a 07/04/2009 23:02
...
… mal si si pod etnisaky seknuť skejt a si dole len taky fukot :)Shogun řekl/a 07/04/2009 17:26
etns
kopačky maj aspoň kolíky, etnísky maj vespod hovno :-Dphanthomass řekl/a 06/04/2009 21:30
...
… kamoška mala kopačky a v pohode :))Shogun řekl/a 06/04/2009 16:21
áno
Naprosto souhlasím, dokonce i v mejch Etnískách jsem měl problémy…taky šly hned po festu do koše chuděry…ale bylo to fakt vo hubu, kór když byla tma.Cical řekl/a 06/04/2009 13:10
Cesta
Poslední noc po six feetech jsem se pekne protočil ve vzduchu a sklouznul po břiše po tý bahenní cestě do kempu, kámoši z toho měli nehoráznej výtlem a pak i já. Nevadilo by tam rozhodit trochu štěrku, ale neni to nutný. Aspoň byla sranda :D.Bery řekl/a 06/04/2009 10:03
Návrh zlepšení cestičky
Zdar, já bych navrhoval letos udělat z kempu do areálu přes ten kopec nějakou cestu, nejlépe asi štěrkovou (z hrubýho štěrku), aby to v případě deště neklouzalo jako loni… Co vy na to?A nebo pokud se chce shindy plácnout přes kapsu, může tam hodit eskalátory :-D ale ne, šutry by stačily…