Forum

metalmacabre řekl/a 15/07/2009 14:11

Zabahněná cesta vedoucí ke stanu

Noo, je fakt, že po tom vydatném dešti jsem se kolikrát na té rozplizlé cestě taky natáhla. A nebylo to zrovna příjemné… Ale většinou jsem pobavila všechny kolemstojící, takže jsem se i sama sobě musela zasmát. Hold, chce to trochu šikovnosti a celý fesťák se může obejít bez jediného pádu. Uvidíme, jak to dopadne letos a počasím… Jinak co se týče schodů, tak o těch slyším poprvé. Asi se budu muset ještě víc porozhlédnout:)
Hamster řekl/a 14/07/2009 16:59

štěrk či co

letos na MoRu byla kůra a štěpka, na okrajích piliny… proti blátu výborná věc!!!!
loni na Metal Campu zase měli proti blátu seno, sice to moc nefungí a když je mokro a pak pařák, tak to pěkně smrdí (hurá na trepky!!! :D) ale oproti štěrku zadupanýmu v hlíně by to nemuselo tak vadit, protože se to pak rozloží ;)
opethak řekl/a 09/07/2009 21:22

lana

Taky se přikláním k lanum,loni to bylo fakt brutaal,drápal jsem se nahoru a kamarádi ze mě měli pěknou srandu,v té chvíli to ale příjemný nebylo,a v případě deště by to bylo idealní řešení,jen je někteří jedinci nesmí zničit že..ale dobrý nápad,taky se přikláním za osvětlení cestiček,bez baterky je to v noci dost špatný.
merlinovic řekl/a 08/07/2009 16:43

Shindy

no jenže já sem se nejdřív bavil o tom, že lidi přes ten minieverest chodí protože se jim nechce obcházet celý val, tim sem myslel až na silnic, no nic informační šum prostě sme se nepochopili a za ty lana by určitě bylo vděčnejch spousta lidí
elmartin řekl/a 08/07/2009 13:50

...

Souhlasím, lana jsou jednoduchá a levná na realizaci a přitom účinná.
Shindy řekl/a 08/07/2009 13:37

schody

merlinovic: 300m je zachazka pokud bys sel po tech starych schodech v podovnani s tim sesupem do kempu… co, ze je to 300m od mlynan jsi cetl asi nekde mezi radky, ja to tam vsak nepsal :-)

jinak nejaky provizorni schodiste vznikne z valu smerem k hl. brane - tj. ten naly, ale o to nebezpecnejsi kopecek. cely ten kopec do kempu neni mozny rozvrtat, vysterkovat apod. protoze BA je vicemene jendorazovka mimo BA by to schodiste bylo nezadouci. takze jednorazove navozit X tun sterku na svah a po akci je zase zadupany rdo zeme vyryvat mozny neni. padl navrh na provizorni zabradli nebo natazena lana - o to se pokusit muzeme.
peca řekl/a 07/07/2009 17:56

merlinovic

Jo,máš recht.Takže by bylo dobrý po obou stranách.
merlinovic řekl/a 07/07/2009 17:33

merlinovic

jo no ;), ale to je z druhé strany než sem myslel, že se bavím ;) pořad ti zůstává svah na druhé straně ;)
peca řekl/a 07/07/2009 17:15

merlinovic

Přečti si Shindyho příspěvek hned nad tebou a zjistíš,že tam provizorní schody vzniknou.Zabradlí byla jen taková připomínka,ale jak píšeš využít stromů k přivázaní lana není blbej nápad.
S tím štěrkem nevím.Podle mě to není o tom jen to navozit,ale možná i trochu zhutnit.A to nevím jak by to do kopce šlo.Třeba to nakonec tak bude.
merlinovic řekl/a 07/07/2009 17:04

no....

ono se o provizorních schodech nějak nemluvilo, to jsi asi špatně pochopil, ono je kousek od začátku kempu takový starobylý schodiště, o tom se bavilo.

Co se týká těch “cest” přes ten val, tak si moc dobře neumim představit jak by to provizorní schodiště vypadalo jelikož ty cesty většinou nevedou přímo rovně atd…

jediný co by tam šlo udělat tak vyštěrkovat to a kolem stromů omotat lano místo zabradlí
peca řekl/a 07/07/2009 16:48

Zábradlí

Když už by byly ty provizorní schody,možná by bylo dobrý i nějaký zábradlí(lešeňovky,natažené lano,atp.)
merlinovic řekl/a 07/07/2009 09:11

merlinovic

no dobře za sucha a střízlivího stavu se to dá, ale nezdá se mi těch 300 metrů a netvrd mi ze od mlýna k mostu, po silnci z kostek nahoru a do areálu je to 300m

jinak sem v nake diskuzi našel, že možná kemp bude letos jinde, je to už nějak rozhodnutý ?
Shindy řekl/a 07/07/2009 07:37

merlinovic

nedavno jsme ty schody prochazeli a nejsou zdaleka v idealnim stavu, ale ze by sis na nich rozbil hubu i za sucha je trosku prehnany (ok, po 10 pivech mozna) a navic pokud Ti trva 15 min. ujit 300m, tak to spis opet naznacuje konzumaci min. 10 nebo obrnu… nicmene s pristupovou cestou do kempu se pokusime neco udelat. nebo abych byl presnejsi, ty pristupovy cesty jsou tusim 4, takze vyznacime i ty dalsi, kde neni takovy sklon klesani/stoupani = pristup je snadnejsi. u toho mini-everestu, co vede k hl. festivalove brane vzniknou provizorni schody.
merlinovic řekl/a 05/07/2009 15:27

merlinovic

* od prvního ročníku co je Brutal v Josefově…
merlinovic řekl/a 05/07/2009 15:27

Schody, forový remcalové

jelikož kamarád v Josefově dřív bydlel tak o těch schodech vím hned od prvního ročníku, nicméně zkusil ses po těch schodech projít ??? ono to bylo dost o hubu když sme tama ráno lozili do města natož za deště, navíc je to celkem zacházka ty schody sou uplně na začátku louky a lidi přes ten bahnitej kopeček chodili protože se jim nechtělo obcházet celej ten val a trávit tim krásné čtvrt hodiny, a upřímně lepší uklouznout na bahně a spadnou do měkýho než uklouznout na schodech a zmrzačit se (nehledě na to ze ty schody sou dost vyvyklaný a není probelm na nich spadnout i za sucha když má člověk štěstí)
Pandor řekl/a 29/04/2009 18:42

sterk

jako nvm kd oto rikal ale jako posypat t ohrubym sterkem si myslim ze by dost pomohlo a nejak financne neunosny to neni…nvm mozna se pletu
nebula řekl/a 29/04/2009 06:06

s

Ke schodum patři pořadne zabradli.A taky osvetleni.A k tomu jsou za potřebi finanse.
Shogun řekl/a 29/04/2009 00:44

schody

Ty schody klouzaly i za sucha, dyť některý mají sklon i 45°…a to není žádná sranda :)
Nejbezpečnější cestou bylo úplně to celý obejít po silnici, ale komu by se chtělo, že..
Nahoru jsem se vždycky nějak vydrápal, ale dolů to byla docela ruletka.
Shindy řekl/a 28/04/2009 20:29

skluzavka

tak jeste uvidime, jak vyresime pristupovy cesty z kempu letos… je mozny, ze rozsirime kemp za mlynem (vojenska louka), takze by pripadala v uvahu mj. dalsi pristupova cesta - sice opet polnacka, ale v mnohem mensim sklonem nez lonska skluzavka, takze snad o poznani bezpecnejsi.

pokud jsem spravne vyrozumnel, schody byly daleko a kouzaly (pokud za deste, tak co neklouze? :-)). “skluzavka” - tady je to jasny, tu jsem sam absolvoval smerem zespodu nahoru a byl to horor. takze nejaky zlepseni tohoto stavu je nevyhnutelny.
nebula řekl/a 28/04/2009 07:32

!los!

DIK!Tak schody teda jsou Zlo?Pad zadkem na betonovou hran schodište muže dopadnout velmi zle.Naopak po skluzavce jen sjedeš a možna budeš mit par tyrnu v prdeli, ale rozhodne ne ochyrneš,pak nebudeš potřebovat ani lavičky ani tu travu,vozik bude tvuj kamarad.Vyber si sam.
Pandor řekl/a 27/04/2009 21:42

schody

Sorry ale ty schody stály opravdu za hovno
deisies řekl/a 27/04/2009 20:03

Schody

Já jsem teda zkoušela s kámošema ty schody a kámoška uklouzla a nabila si pěkně zadek… Tak nevim co je lepší :)
elmartin řekl/a 27/04/2009 11:48

...

No to “schodiště”, pokud se to dá vůbec schodištěm nazvat, ideální rozhodně nebylo. Bylo docela daleko od areálu a klouzalo to tam taky pořádně.
nebula řekl/a 24/04/2009 09:54

-

Hm?To ja taky nemužu porovnat.Ja sem totiž ani nevedel že tam nejke schodište je,nebo bylo?Asi jsem byl moc mimo,a nemel jsem čas na orientačni beh
Shindy řekl/a 24/04/2009 09:33

vo hubu

priznam se, ze ja osobne jsem zkusil “skluzavku do kempu” za deste smerem nahoru… je tady nekdo, kdo zkousel i “skluzavku” i schody a muze tak napsat nejaky relevantnejsi porovnani?

Přihlášení

Nemáte účet? Registrujte se zde

Nápověda

BBcode je povolen