Forum
flames řekl/a 11/06/2009 10:44
nebula řekl/a 05/06/2009 16:33
všem
Nu tak damy a panove.Dejte si Amorphis - Skyforger (2009):http://tinyurl.com/l8cchm [tinyurl.com] a budte na sebe hodni.:-)nebula řekl/a 05/06/2009 16:19
?!
O co vam všem jde? Je videt že malo hulite.:-)setchetka řekl/a 05/06/2009 13:42
Bery
to je divný co, že byl vepředu kotel.. :-D dycky se rozjel ZROVNA vedle tebe.ehm, kotle jsou pokaždé vepředu…
nebula řekl/a 05/06/2009 08:27
Je,je
Ja taky s tim nemam žadnej problem.Umim se o sebe postarat.A pokud jsem moc rozčilenej,tak litam jak JACKY CHAN!!!:-)Bery řekl/a 04/06/2009 22:08
aristokrat
1) já nelezu do kotle, ale šel jsem za celou dobu 2x dopředu (Kataklysm a Behemoth) a dycky se zrovna u mě kotel rozjel…2) já to nehrotim, stoupnu si trochu rozkročmo, jednou nohou se zapřu, abych nepadal dozadu a pogující odhazuju, nebo když už je opravdu mezi nima někdo totál na sračky a dělá velkej bordel, tak mu nastavil třeba loket ve výši zad ;)
setchetka řekl/a 03/06/2009 14:55
:-DDD
trochu utopický téma ale budiž..alternativou by bylo, kdyby shindy přesunul celej BA třeba do o2 arény, dal tam židličky, sedělo by se, nesmělo by se kouřit a pít alkohol v kelímkách,byly by zakázané foťáky a muselo by se sedět podle velikosti - od nejmenších vpředu po největší vzadu.
Proboha, dyť to k tomu patří!!!
Hádáte se tu jak malé děti. Je blbost zakazovat házení kelímků, taky už jsem párkrát dostala zezadu do hlavy, byla jsem zlitá od piva, spálený oblečení od vajglů, a co? Zbláznim se? Nezbláznim, protože je to fesťák, kde lidi občas dělaj bordel. Nikdy to nebude v klidu. A co, někdo si chce vyfotit kapelu, tak zvedne na pár okamžiků ruce. Tak neuvidíte no..se nezblázníte na těch pár vteřin.
Ste nějaký citlivky….ještě si můžete shindymu stěžovat že vloni bylo hnusně, ať s tím něco udělá. Utopie…
Nekrotroll řekl/a 01/06/2009 16:18
elmartin - otázka kouření
Podívej, součástí festivalu není jenom ta hudba, ale i prostředí, lidi tam, alkohol, počasí, atd…prostě festival je záležitost mnoha faktorů, které se vzájemně doplňují. Ale hlavně to je o zábavě. Naprosto odmítám zakazovat tam lidem kouřit. Pro spoustu lidí je to naprosto obyč záležitost, celej rok se těšej na fest a co tam? Někdo je tam bude sekýrovat, že si nemůžou ani zapálit? Hovadina. A znova říkám - jsem nekuřák. Ale odmítám prostě lidi buzerovat za to.nebula řekl/a 20/05/2009 20:16
!!!!!!!!!!!
:-),:+),:0)aristokrat řekl/a 20/05/2009 18:32
Bery
když ti vadí že do tebe někdo pogující strká tak nelez do kotle dvě tečkyladoj řekl/a 20/05/2009 17:11
Thandar
Absolutní souhlas!!! Když chci pařit, pařím vepředu. Když se chci mrknout, mrknu se z trošku větší vzdálenosti a neřeším píčoviny. Vloni na Napalmech v Brně byl nějakej idiot, co si stoupnul do třetí řady s buchtou a romanticky v objetí sledovali dění na pódiu, a ke všemu držkoval, když se k nim někdo přiblížil, prostě dement.Když tady čtu, co lidem na Brutalu vadí - kabely v kotli, cigára v kotli, lítací kelímky(je to sice idiotismus, ale taky sem jedním dostal, a nenapadlo by mě z toho dělat celý téma na diskuzi) atd. - přemýšlím, jak by podle nich mohl takový fesťák vypadat, snad poprosit Shindy, aby tam dal stoličky a při vstupu udělali všem lobotomii, aby to byl zpořádaný a klidný festival… :-) :-)
Thandar řekl/a 20/05/2009 16:13
???
Satanovo oko…Když si chci jít na nějakou kapelu zapařit dopředu (většinou na dopolední grind/death a občas na něco večer), tak jdu prostě do kotle mezi další cvoky, kde si vyvádím jako čuně, ale nelítám po celém place jako idiot s úmyslem povrážet do co nejvíce lidí, protože JÁ tady pařím a proto to KURVA MUSÍ BÝT VIDĚT.
Stejně tak když si jdu něco poslechnout bez divikého křepčení, tak jdu radši víc dozadu (stejně je tam lepší zvuk), kde se už “nekotlí”. Co je na tom tak složitého?
Jasně, ten, kdo se na nějakou kapelu rozpaří takovým způsobem, že začne vrážet do všech kolem, co nejsou “naladěni na stejnou vlnu”, a ještě to považuje za strašnej odvaz, je idiot. Ale stejnej idiot je člověk, kdo se dejme tomu na Napalm Death postaví pět metrů od pódia a čeká, že se mu všichni kolem v kotli budou pečlivě vyhýbat, aby se jej náhodou nedotkli.
Bery řekl/a 20/05/2009 12:36
aristokrat
počkej a jako těm lidem v kotli to jako vadí, že jsou hozený do bahna, když sami tam padaj a když ne, tak jsou stejně od něj celý zas*aný, jelikož v něm skáčou? jakej je rozdíl v tom, když tě strčí do bahna někdo z kotle a když tě tam strčí někdo kdo stojí okolo kotle?aristokrat řekl/a 20/05/2009 12:12
Bery
Na to ti odpovím jednoduše: Pokud někomu v kotli vadí, že do něj někdo strká a má potřebu takového člověk hodit do bahna tak je idiot tečka. :-)Bery řekl/a 20/05/2009 12:08
aristokrat
já zas moc nechápu, když je někdo v kotli a strká i do okolních stojících lidí, tak že se pak diví, když se pak narazí na loket klidně stojícího člověka, případně ho stojící člověk strčí, až hodí tlamu a danej týpek z kotle čumí jako “co je?” ;-) případně ještě pak machruje ;-)dimebag řekl/a 14/05/2009 17:29
mas v pici
co z toho robite vedu?ved je to metalovy festak…ja osobne nehadzem,ale tak ked vas niekto trafi hodte aj vy a mas v pici…horsie by bolo keby to bolo sklo…na BA chodim uz par rokov a uz som aj par krat do palice dostal,ale natom sa treba vediet zasmiatnebula řekl/a 14/05/2009 15:55
mizu
Je,Je!Zrovna si davam Bilou Wdovu.PeknEEE!mizu řekl/a 14/05/2009 11:22
to nebula!!
SPRAVNY postoj..treba dat speka a mat v P..I !!nebula řekl/a 13/05/2009 19:54
element
Koukni na temat o KABELECH tam maš pokračovani teto Utopii.Husteee:-))element řekl/a 13/05/2009 19:39
to elmartin
Naštěstí se vždy najde víc takových jako ty co jdou se na koncert co nejvíc vybít energii a musí být co nejvíc vepředu.Já se chodím dívat na hru a výkon kapely živě.Abych měl celou dobu vlasy před ksichtem a pogoval někde v kotli a neviděl nic z toho co se děje na podiu tak to můžu i doma a nebudu od piva,prachu a celý modrý od loktů a kopanců do hlavy.Ale užij si to když tě to tak baví.GL tobě
nebula řekl/a 13/05/2009 18:58
DeathMetalist a spol
Ty jsi stejne dite jak oni.A Ja, jak na to koukam konec koncu taky.Ale bavimse naramne!Dam si ješte par prdiku a šup zasmatse na inej temat.Sajonara.DeathMetalist řekl/a 13/05/2009 18:20
...
Myslím, že zde je diskuse marná… české děti mají problém s pochopením psaného textu, tady je to vidět z vašich reakcí…bb
elmartin řekl/a 13/05/2009 00:27
aristorat
Jo, s tím naprosto souhlasím, tihle čumilové a fotografové nemají vepředu co dělat. A taky miluju lidi, kteří si stěžujou, že přeze mě nevidí, že su vysokej…elmartin řekl/a 13/05/2009 00:24
Pro mě
užít si vystoupení = zabordelit si v kotli. A jelikož obvykle minuta řádění v kotlu je dost vyčerpávající (co se týče dechu), tak další minutu to vydejchávám na okraji kotle sledováním kapely a za minutu o5 hurá řádit, takže zvládám vše. :)aristokrat řekl/a 13/05/2009 00:21