Forum

elmartin řekl/a 28/06/2009 13:43

to Nekrotroll

Ty si opravdu myslíš, že je nepřekonatelnej problém kelímky a stahováky kontrolovat? Tady jde spíš o to, že s tou kontrolou ty (a ani Shindy, kterej má chod BA na starosti) nesouhlasíš a ne o to, že by to nešlo ohlídat!

“Kdo chce psa být, vždy najde si hůl.”
Jak už tu bylo dříve zmíněno, postavit pár securiťáků kolem zvukaře, odkud to lítá a ti by dohlíželi na kelímkaře.
Proti stahovákům v kotli by mohl stát na kraji pódia (nebo jiném vyvýšeném místě) securiťák, který bude sledovat zápěstí kotelníků. Nebo by mohly postačit záběry z kamer na kotel.

“Mnoho psů, zajícova smrt.”
Když někdo v hledišti hříšníka uvidí, napráší ho securiťákovi, ten ho odvede a napaří mu pokutu nebo ustřihne vrácenku a ostatní si už příště dají pozor.

Těmito opatřenímy by se nijak chod fesťáku nenarušil, ani by lidé nebyli omezováni. Jen by se předešlo těmto zbytečným a nebezpečným výstřelkům, které s omezováním nemají nic společného (přestupky a trestné činy se za omezování nepovažují a bojuje se proti nim - právní systém) a které si každej může odpustit.
Nekrotroll řekl/a 28/06/2009 11:20

elmartin podruhé

Plus mi ještě řekni, jak chceš zabránit, aby někdo mohl hodit kelímkem s pivem…
Nekrotroll řekl/a 28/06/2009 11:19

elmartin

Jak chceš zabránit, aby lidi se stahovákama lezli do kotle?
bestie řekl/a 27/06/2009 21:49

.....

Taky me nasere kdyz na me dopadne kelimek s pivem ale fakt nevim jak by to asi meli ohlidat! Proste to vsechno to koureni, pivo, modriny od stahovaku apod. patri a myslim ze s tim udelate hovno. Proste na tom nehledejte chyby a bavte se….
elmartin řekl/a 27/06/2009 15:40

to Nekrotroll

Já proti pití piva ani stahovákům nic nemám, pokud mě to neohrožuje.
pít pivo - ano
házet kelímky s pivem - ne
nosit dikobrazovité stahováky - ano
chodit s nima do kotle - ne
Nebo mám snad tolerovat třeba i zloděje, kteří se celej rok těšili na BA, jak si tam začórujou a podobný zmrdy?
Je něco špatného na intoleranci vůči těm, kteří omezují moji svobodu (v tomto případě dost hrubě)?
Jirkadc řekl/a 27/06/2009 00:28

židličky

Tak navrhneme aby se BA přesunul do nejbližšího kulturního domu, a dáme na parket židličky, a bude se moct jen sedět:-) Jak za rudejch prdelí na koncertě Tublatanky:-)k pití se bude podávat točená limča (kombajnická) a kouření zakázáno… Hej lidi fakt tu řešíte úplně nesmyslný věci
Nekrotroll řekl/a 26/06/2009 21:19

elmartin

Můžeš začít tím, že budeš tolerovat lidi, co si chtěj při dovolený nebo prázdninách na letním fesťáku zakouřit, dát si pivo nebo si vzít stahováky….
elmartin řekl/a 26/06/2009 18:56

to radagast

Brutal Assault against violence and intolerance…
Nekrotroll řekl/a 26/06/2009 14:03

flames

Pokud se někdo chová s něčím nebezpečně, není problém to vyřešit na místě….a k tomu parlamentu - buď rád, že si někde něco můžeš vyřešit sám. Systém se chová tak, aby jedinec nesměl nic a vše nechával na “zákonných institucích”..buď rád, že máš někdy svobodu si to pořešit sám…
flames řekl/a 25/06/2009 21:55

...

..no chovat se takhle, tak můžem rozpustit parlament a vylézt zpátky na stromy.
radagast řekl/a 25/06/2009 21:29

..

Niekto ma škrabne sťahovákom, tak dostane bombu naspäť a ako bonus si bude zvyšok festivalu vyťahovať ten sťahovák z prdele.

Uvidím ako niekto hádže pohár do kotla, tak obetujem ten svoj a z 3-och metrov mu ho šmarím do hlavy.
Zachovajte sa tak všetci a je po probléme.
mmarrtinn řekl/a 25/06/2009 15:43

Stahováky

Nože a stahováky jsou dvě odlišný věci do té doby než stahovák vypadá jak dikobraz, kterej na sobě má 5cm hřebíky. Takovej stahovák ti už ať na ruce, zádech nebo nedejbože obličeji udělá pěknou spoušť, když jeho majitel nějak zavrávorá. Nemám nic proti stahovákům s pyramidkama nebo nabo malýma kuželama, ale když už někdo vedle má to, co jsem popsal výše, tak už si dávám bacha
Nekrotroll řekl/a 25/06/2009 15:33

flames

Nože a stahováky jsou dvě odlišné záležitosti. Stejně tak jako auta na chodníku. Však si zaparkuj na chodníku nebo si na něm s autem trošku zarajtuj a uvidíš, že ti cajti už vysvětlej, že účastníci silničního provozu jste sice všichni, ale na chodník patřej chodci a na silnici auta…stejně tak stahováky patřej na metalový akce….je tady jediné možné řešení - vzájemný respekt a když je někdo v kotli se stahovákama příliš nebezpečnej, tak ho na to upozornit v rámci možností a dané situace….jsem ale kategoricky proti jakýmkoliv zákazům…
flames řekl/a 25/06/2009 09:24

...

Ano, auta na chodník nepatří, stejně tak se nechodí do kotle s nožem v ruce a stejně tak by se tam nemuselo chodit s některými zlopásy. Že mě někdo bouchne, to ve mně nevyvolá ani tolik zlosti, abych mu to vrátil, obchodil sem dost vidláckých bigbítů na to, aby mě rozhodila taková blbost. Stejně jako řidič i chodec na chodníku jsou účastníky silničního provozu, tak i lidé v kotli by mohli žít v aspoň v malém vzájemném respektu.
Nekrotroll řekl/a 25/06/2009 01:44

flames

Podívej - Když tě někdo bací stahovákama, tak ho bac taky. Nevim jak ty, ale já s tím problémy nemám:)…Logika chodce sraženého na chodníku nesedí. Auta na chodník nepatřej, stahováky na metalovej fesťák ale ano……..pokud tedy nechceš nikomu nic zakazovat, pak je toto forum zbytečné, protože by sloužilo jen k vyjádření nenávisti. Konstruktivní řešení kuřáků, kelímkohazů a stahovákonošů by bylo příliš drastické na to, aby šlo uskutečnit - to je celé, co jsem chtěl říct…
flames řekl/a 24/06/2009 21:58

...

Ty ale mluvíš uplně o něčem fantaskním, o čem, to tušíš jen sám. Tu nikdo nikomu nic nemíní zakazovat, jenom apelujeme na to, na což apeluje i podtitul festivalu, totiž netolerance těch, kteří odmítnou omezit své niterní potřeby (například jít do kotle opásaný stahovákama), kterýma by mohli okolní svět třeba, ne srát, ale poškodit. Tady ten sáhodlouhý výplod se lehce obrátí proti tobě, až tě srazí nějaký ožrala autem na chodníku a řekne ti “sory, nemáš tady co chodit, musíš s tím počítat”. To není o žádné přecitlivělosti, pár trik šlo srát propálených, vlasy se umyjou, párkrát se nevyspím na dodraném pravém boku, ok, máš pravdu, já s tím taky na festivalu počítám a nikoho za tyhle věci nemíním stavět do zdi nebo stěhovat do prérie. Ovšem na druhou stranu nejsem žádný Ježíš Kristus, abych nastavoval druhou tvář nebo co a tím, že nechci, aby po mně někdo něco házel, tím nikomu na žádná práva nesahám! A to je ten zásadní rozdíl v pojetí věci. Jinak si klidně házejte trakařema po hlavách, mně je to tak u prdele..
Nekrotroll řekl/a 24/06/2009 21:09

dodatek

A k tomu zasahování do svobody druhého - to právě odmítám dělat a proto jsem se prostě tak nějak smířil s tím, že někdy holt dostanu kelímkem, nadejchám se kouře nebo mě někdo praští stahovákem. Uvědom si totiž “ZA JAKOU CENU” tady lze dosáhnout větší bezpečnosti ohledně těch tvých “excesů”…zákazy stahováků, buzerace lidí kvůli kouření a všude samej security, kterej bude šmírovat kohokoliv, aby nehodil nějakej kelímek a ten kelímek stejně přilítne, protože někdo si počká až se security nebude dívat…nebo máš snad jiný, zaručeně skvělý plán, který by zabránil určitým “excesům” aniž by to spoustě lidí zkazilo fesťák a oni si napříště řekli, že na tohle se můžou vysrat, protože na ně fest nepůsobil jako oddech, ale jako návštěva koncentráku?…Klidně povídej, já, pisatel strašlivých kravin, se od tebe, pane dokonalý, hrozně rád poučím, jak bys tohle chtěl dělat aniž bys dosáhl právě popsaného negativního efektu…Ono se totiž hrozně lehce kecá o hranicích svobody jednotlivců, ale u většiny lidí to pak v praxi znamená, že kafraj, když jim někdo naruší jejich hranice, ale sami by své hranice nacpali úplně všude, když by například chtěli zakazovat kouření a chlastání na fesťácích:)
Nekrotroll řekl/a 24/06/2009 21:00

elmartin

Žádný kraviny. Jenom jsem vymyslel, jak udělat z BA bezpečnej fesťák, po kterým tady tak moc toužíte všichni. Myslíš, že mě se to líbí, když dostanu kelímkem, kouří mi někdo pod nos nebo mě bací stahovákem??? Akorát mám ještě dostatek soudnosti na to, abych uvažoval v trošku širších souvislostech. Taky se odmítám chovat přehnaně egoisticky a zakazovat tam lidem kouření. Ty bys zakázal chlast, jinej by zakázal kouření, další by zakázal stahováky a jak by za chvíli vypadal BA? Přesně tak, jak jsem ho před chvílej popsal…takže klidni hormon než začneš někomu psát o jakýchsi “kravinách”, protože vyhovět každýmu by znamenalo přesně ty kraviny realizovat.
Nekrotroll řekl/a 24/06/2009 20:57

flames

Logika se tomu říká. Těžko se to shání a dost často je to podpultovka, ale sehnat se to dá…
elmartin řekl/a 24/06/2009 20:49

to Nekrotroll

Pěkný kraviny tu píšeš.
Nejde o to udělat z BA brutálně bezpečnej fesťák, ale omezit zbytečné nebezpečné excesy.
A přesně jak píše flames, bezohlednost jednoho by neměla zasahovat do svobody druhého.
A dechový zkoušky by mně vůbec nevadily - stejně nepiju. :-P
flames řekl/a 24/06/2009 20:42

...

Co bereš? Chci to taky…
Nekrotroll řekl/a 24/06/2009 20:32

Flames

Fajn, takže aby nedošlo ke zraněním - v areálu se bude moct pít jen voda z nějakých pevně zabudovaných pítek, aby to nikdo nemohl hodit. Nebude tam samozřejmě pivo, protože by vyžadovalo kelímky. Kouřit se nebude taky, protože někomu to smrdí. Taky opilí lidé se hůř ovládají, takže u vchodu dechový zkoušky a kdo má nad 0,1, ten dovnitř nejde. Samozřejmě tam hraje plno blackových a deathových kapel, takže stahováky si nikdo vzít nemůže. Ještě by se někdo škrábnul. Kotel bude zakázaný, protože tam se někdo může zranit. Taky bude zakázáno metat hlavou. Ta se může zatočit, můžeš se praštit nebo omylem bouchnout do někoho jiného. Za jakékoliv prudší pohyby bude vyhazov za bránu. Stánky samozřejmě uvnitř taky nebudou. Mohl by tam někdo prodávat věci, které někoho mohou zranit. Bude jasný zákaz vzít si těžké boty, protože to je taky nebezpečné, kdyby došlo k šarvátce. Boty bude celkově zakázáno nosit dovnitř, stejně tak jako foťáky, mobily a přívěšky. Cokoliv, co se dá hodit (krom oblečení, ale vzít si budeš moct jen lehké)….a výsledek?…HALELUUUJAAAAA!!! MÁME ZDE BEZPEČNÝ FESTIVAL! JISTĚ NA TAKOVÝ HROZNĚ RÁD PŮJDEŠ, ŽE?:)
flames řekl/a 24/06/2009 20:23

...

Zajímavá logika, která prezentuje například zranění cizího člověka vlastní nedbalostí jako osobní svobodu.
Nekrotroll řekl/a 24/06/2009 19:26

Menší riziko = menší svoboda

Ten fest má být taky tak trošku o svobodě a o tom, že se tam nemusíte bát si vedle někoho usrat aniž by vás naprášil security a nechal si zaplatit 10 piv jako “smradné”…a svoboda sebou nese rizika…dostat kelímkem, nadýchat se kouře, být pocákán blátem v kotli, dostat nepříjemně stahovákem….vadí-li vám riziko, nejezděte na festy. Seďte doma u televize, čumte do obrazovky a opájejte se vlastní bezpečností….
perys řekl/a 12/06/2009 11:55

létající...

létající kelímky, chybí ještě vložky s křidélky a létající Čestmír..
Je vidět, že už všichni potřebujem BA jako sůl, zablbnout si pořádně v kotli a Beryho postavit doprostřed
ps: já nekuřák (a nepič, řidič:-)samozřejmě podporuju kuřáky a piče, nejsme na Pražském jaru

Přihlášení

Nemáte účet? Registrujte se zde

Nápověda

BBcode je povolen