Forum
mikiSp řekl/a 14/07/2009 16:47
tatteredmick řekl/a 30/06/2009 08:10
Shindy
Super dik za info.Shindy řekl/a 29/06/2009 17:24
informace
to jeste nevim, zrejme to bude polozka v sekci infoi, ale kazdopadne jakmile tuto informaci zverejnime, tak se o ni objevi newska i na vstupni strance webu…tatteredmick řekl/a 29/06/2009 15:47
Shindy
No jasne, to uz hadam len detom treba az do takychto detailov vysvetlovat co a ako s cennostami…Este by ma zaujimalo, ze kde budu informacie o VIP kempe ak to bude schvalene, ci tu na fore, alebo niekde v sekcii INFO…
Shindy řekl/a 29/06/2009 14:42
jul
diky za upozorneni, cervenec/jul opraven ;-)jinak hlidany kemp by mel kradeze eliminovat na nejnizsi moznou miru, to uz by fakt musel okrast soused souseda… kazdopadne ze stanu se tim padem rozhodne nestane nedobytny trezor - cenne veci urcite i nadale doporucujeme ulozit do uschovny a nebo nosit s sebou, pripadne behem spanku ulozit dovnitr spaciho pytle (rozhodne ne na hromadku pobliz hlavy!)
tatteredmick řekl/a 29/06/2009 09:31
Shindy
Asi si mal na mysli, cervenec/jul ;) dufam, ze sa to podari, lebo VIP kemp sa mi zda vhodnou alternativou pre ludi, ktory maju strach o svoje veci…Shindy řekl/a 28/06/2009 20:47
placeni
jeste doladujeme posledni detaily, zrejme bude neplacena rezervace pro ty, co dorazi do nejake hodiny (to samozrejme jeste upresnime) a placena pro ty, kteri dorazi pozdeji a chteji mit jistotu, ze jim misto neutece. duvod je jediny a to ciste prakticky: neplacena rezervace je vicemene nezavazna, takze pokud by se mnozily rezervace, ktery na miste potom nikdo nevyuzije, tak by blokovaly v pripade vyprodani misto dalsim zajemcum. tzn. ze jeste zverejnime presne, jak by to melo fungovat.pokud jde o casovy horizont, tak by se to melo rozbehnout v prvni dekade cervence/jula. vcas budeme informovat.
Kirino řekl/a 28/06/2009 18:38
Super vecicka
Ocenujem tvoju snahu Shindy a ak bude tak ju urcite aj vyuzijem…Len este otazocka, platit za to miesto sa bude pri vstupe donho alebo sa kupi nejaka specialna paska?
mikiSp řekl/a 28/06/2009 15:16
Shindy
kedy sa budu dat rezervovat tie miesta v kempe?dufam ze to nebude platene,myslim ta rezervacia :))mmarrtinn řekl/a 24/06/2009 18:32
hlídaný kemp
Já chci plot kolem celýho stanu a se stříškou nahoře. A za příplatek 50 Kč i Visací zámek:pA trochu vážněji: ve stanu mám stejně jen nějaké jídlo a oblečení, takže budu “riskovat” mezi ostatními
radagast řekl/a 24/06/2009 15:59
listok + VIP kemp
Tak tuto alternativu by som tiez bral. Inak velmi kvitujem napad s VIP kempom. Po obludnostiach co sa diali po minule dva roky, si radsej zaplatim. Bude to aj pre dobro toho zmrda co by sa ma pokusil pocas spanku okradnut - viem ze by som sa neovladol a zmlatil ho ako hada.Shindy řekl/a 24/06/2009 15:30
VIP kemp + listek pres paypal
kombinace listkua VIP kempu jsme zatim neresili… zvazime, diky za dobry tiptatteredmick řekl/a 24/06/2009 13:59
Shindy
Tak Shindy ak by si dal moznost zakupit si v jednom miesto pre stan vo VIP a zaroven ticket na fest cez PayPal bol by som nadseny. DikesShindy řekl/a 22/06/2009 19:26
miki
v pripade rezervace udelane soucasne je mozne umisteni stanu vedle sebe i kdyz prijede kazdy v jinou dobu. jinak to mozne nebude (napr. jeden stan rezervovany, druhy ne)mikiSp řekl/a 22/06/2009 17:20
Shindy
Este jedna otazocka.Ked ja dojdem v stredu do toho strazeneho kempu a kamosi dojdu z druhym stanom az vo stvrtok ale chceli by sme mat stany pri sebe da sa to nejako u vstupu vybavit aby sme im podrzali miesto?Myslim ze je to logicke ze parta chce byt pokope :))…viem ze otravujem ale tak co uz :))dikShindy řekl/a 22/06/2009 14:03
kapacita
jak jsem uz psal, pocitam s jednim “modulem” VIP kempu pro cca 300-350 stanu. v pripade vetsiho zajmu muzeme kemp rozsirit o 1/2 nebo o cely dalsi modul. kazdopadne bude moznopst si misto predem rezervovat a pokud by doslo k vycerpani kapacity VIP kempu, tak bude vyprodany…mikiSp řekl/a 22/06/2009 13:05
Shindy
jedna otazka,kolko bude tych miest dohromady?Ak by bol nejaky velky zaujem pomestime sa tam? :)elmartin řekl/a 20/06/2009 12:16
Tak tak
Účel světí prostředky. :)DeathMetalist řekl/a 20/06/2009 00:07
Shindy
Též bych se přimlouval za 2m plot, aby ty sektory měly smysl. Že to bude vypadat jako ZOO snad nevadí, hlavně, že to bude fungovat…Shindy řekl/a 19/06/2009 23:46
plot
oki, klidne muze byt 2m plot i uvnitr, z hlediska nakladu se nejedna o nic zasadniho (rozdil v cene 1m a 2m vysokeho plotu je minimalni), takze slo spis o to, aby to tam nebylo jak v zoologicke (vymenime-li tento vyraz za ponekud vice provokativni drive uvedeny). z hlediska zabraneni vniknuti je 2m plot samozrejme vyhodnejsi.elmartin řekl/a 19/06/2009 23:22
Plot
No já bych Shindy neváhal dát dvoumetrovej plot i mezi sektory. Metrovej plot není takovej problém přeskočit či přelézt a i securiťáci mají své nestřežené chvilky. Jde o střeženej kemp a ty ploty tam nejsou jen náhodou - plní svůj účel. V koncentráku šlo o to, aby se nikdo nedostal ven (věznění těch uvnitř), tady v kempu jde o to, aby se nikdo nedostal dovnitř (ochrana těch uvnitř), takže přirovnání ke koncentráku mi nepřijde zrovna vhodné.DeathMetalist řekl/a 19/06/2009 14:23
tony
ve stanu mame jen to nejnutnejsi + vodni dymku. Coz je taky vlastne nutne. Zaplatim si proto, abych mel klid, ze bude mnohem mensi sance, ze mi nejakej idiot rozrizne nozem stan, kterej sice moc nestoji, ale rozhodne vic nez 300 na osobu a kdyz bude zase prset, tak bych rad spal v suchu. nebo ze mi sebere veci na prevleceni, ktery taky neco stojej ( to se stalo predloni vedlejsimu stanu ). Vloni nam tam lezl nekdo s celovkou, jenze nez sem se vymotal ze spacaku byl pryc. Tohle opravdu nemusim.CD si nakoupim stejne
tony řekl/a 19/06/2009 13:40
dotaz
Zajímalo by mne, co v těch stanech máte, že vysolíte pár stovek za plot kolem stanu? Nepřiděláváte jen zbytečné starosti Shindymu? Mobil, peněženku a foťák mám na festu furt u sebe, při spánku taky. Ve stanu zůstává jen spacák a pár starých hadrů, zbytek je v autě. A jestli o tom nevíte, tak je v areálu i úschovna, tam si můžete spacáky, hadry nebo i nakoupené věci schovat za podstatně menší peníze (pokud o ty věci máte takový strach), být ve větším klidu než za plotem a přivést si domů za ušetřené peníze třeba cd české kapely.Buddiroo řekl/a 19/06/2009 12:50
Shindy
OK.To bylo myšleno obrazně,aby se někdo nechytal toho,že jsou i lístky jen na sobotu.Shindy řekl/a 19/06/2009 09:07