Forum

pigi řekl/a 09/04/2009 23:12

to Goveman

No přijde mi divný,víc jak po 15 letech řešit teď obal jejich desky.No ale pokud jsi na tu kapelu narazil až teď,tak to potom jo.Prostuduj jejich další obaly a hoď nějaký rozbor.
P.S.ona to svým způsobem není až tak regulérní kapela,spíš takový úlet muzikantů.Tak to tak berme a nehrajme si na nějaké moralisty.Koho to pohoršuje,tak si může pustit,nebo koukat na něco jinýho.Ale je to jenom můj názor,
Goveman řekl/a 09/04/2009 22:01

to pigi

Jaksi nechapu tvuj argument, ze album se muze resit jen v roce, ve kterem vyslo…prosil bych o vysvetleni!

btw: ja na Brujerii nic hudebne zajimavyho neregistruju, pro me je to jen trapna kapela snazici se byt za kazdou cenu zajimava!A to je zas muj pohled :D
pigi řekl/a 09/04/2009 21:26

Brujeria

Tak to s to hlavou jste si mohli řešit tak v roce 1993 kdy to album vyšlo.V tý kapele hrálo a hraje hodně zajímavých muzikantů,to snad jen hudební neandrtálec by se procházel po Josefově.
elmartin řekl/a 09/04/2009 21:12

to Goveman

Tím líp, že je skutečná, ne? :)) Nemusíme se nechat obklopovat samými faky a když to někdo bere vážně (fotka skutečného člověka), tak aspoň je vidět, že má k deathu a grindu skutečně vztah. :))

A co se týče ranních rozcviček, tak opravdu nevím, co tím myslíš. Já tam žádné rozcvičky nezaregistroval. Na ranních grind kapelách tam vždy bylo jen pár metlošů a nikdo z nich nepogoval, což mě docela sralo, páč sem si chtěl protáhnout tělo. Přitom tam ráno byli kolikrát mnohem větší nášup kapely než některé večer, na které pogovala spousta lidí. To nechápu. To se copak každej musí ožrat, aby pogoval?
Pandor řekl/a 09/04/2009 19:19

To Goveman

jj asi jo…ale hudbu maj peknou =)
Goveman řekl/a 09/04/2009 19:13

to Pandor 2

V pohode. Nejde o to, ze maj hlavu na obalu. Pro me za me, at si tam maj co chtej. Tady jde ale o to, ze ta hlava je VELMI PRAVDEPODOBNE skutecnou hlavou zavrazdeneho cloveka…a to uz je podle me za hranici…
Pandor řekl/a 09/04/2009 19:06

To Goveman

hele je fakt ze jsme se na to nekoukl jen jsme cetl takze pokud “jde o neco jineho” tak sorry vsem!
Goveman řekl/a 09/04/2009 18:32

to Pandor

Ach jo. Kdyby sis, mily Pandore, radeji nejprve shlednul prilozene video, udelal bys lepe. Pak bys MOZNA pochopil, o cem se tu bavime. Takhle je to tezky…
Pandor řekl/a 09/04/2009 18:09

hlava omg

jezis jako co to ctu do prdele?!Vas sere ze ma nekdo na obalu urezanou halvu? co je to kurwa za kecy? je to metalova skupina!!!kouknete na Carcass,a jim podobne co maj na o balu z 88? a 89? serře vas to? nesere!!!ta kproc vas sere tohle a ze nekomu pride trapny zpivat o krvi?co to je z ablby kecy?50% death bo grind kapel zpiva o krvi o mrtvolach atd…tohle me fakt dojima ze se nekdo pujde projit do Josefova misto toho aby koukal na kapelu ktera ma misto obalu hlavy…tomu jako fakt nerozumim a tyhle kecy co sem si tu precetl me opravdu dozraly…boze…
Goveman řekl/a 09/04/2009 17:16

to nebula:

Reknes nam jeste, jak to s tim souvisi?

btw: co je to “pitlak”?
Goveman řekl/a 09/04/2009 02:57

to elmartin podruhe

Ten obal tech grinderu je v pohode, sice trosku trapnej, ale logicky fake. Tady jde ale o vazne podezreni, ze ta hlava na obalu alba Brujerie je autenticka, hlava SKUTECNE obeti trestneho cinu. Mam dojem, ze si nepochopil, o co jde…

Ted k te textove strance: klisovite metalovy texty o smrti, satanasech, trech sestkach apod. mi nevadi, ikdyz je rozhodne nevyhledavam. Ale zpivat o tom, ze zabiju vsechny Americany jako nam predvadi Brujeria? What the fu*k? Uz jen timhle se v mych ocich ta kapela snizila na uroven trapnych pozeru, kteri mi nestojej ani za jeden poslech!
Goveman řekl/a 08/04/2009 20:32

to elmartin

Ja treba na takovy veci v progressive metalu nenarazim…takze nemam problem. Jinak se povazuju za velmi tolerantniho cloveka, nemuzu se dockat na ranni grindove rozcvicky xD. Nemam problem s texty o krvy a dalsich metalovych klise (ikdyz mi pripadaji trapne, to zas jo), ale davat si na album hlavu zavrazdeneho cloveka? Nevim, ponechavam na posouzeni kazdeho…
elmartin řekl/a 08/04/2009 20:22

to Goveman

To je teda opravdu hrůza. Kdo by to byl čekal, že se death metloši budou v něčem takovém vyžívat. :D
Proč pak jezdíš na Brutal, když nemáš rád mrtvou hudbu?
A co pak říkáš třeba na tenhle obal od goregrinďáků Anus Mush? :))
http://tinyurl.com/c92m9j [tinyurl.com]
Goveman řekl/a 08/04/2009 18:49

b

Kdyz si kapela da na obal alba urezanou lidskou hlavu (at uz real nebo fake), povazuji to za vrchol debility, nevkusu, vyhrocenosti a trapnosti. Kdyz k tomu prictu textovou stranku teto “kapely”, vychazi mi z toho, ze cas vymezeny jejimu hrani radeji stravim poklidnou prochazkou po Josefove a okoli. Nejsem suchar, ale vsechno ma sve hranice. Urezana lidska hlava na obalu neni ani memento, ani umeni, ale jen a pouze ODPAD!

2 Cannibal: V tom videu se polemizuje nad tim, ze ta hlava na obalu alba Brujerie je dost mozna hlavou brutalne zavrazdeneho cloveka, jehoz dekapitovane telo se naslo kdesi v USA u hranic s Mexikem!
canibal řekl/a 08/04/2009 17:13

Brujeria

Mohl by někdo nastínit o co přesně jde??? Neumím tak dobře anglicky.
Goveman řekl/a 08/04/2009 06:50

Brujeria

http://tinyurl.com/cuoxv8 [tinyurl.com]

http://tinyurl.com/dbstxo [tinyurl.com]

Přihlášení

Nemáte účet? Registrujte se zde

Nápověda

BBcode je povolen