peca řekl/a 07/07/2009 17:05
merlinovic
No nevim,po ránu jsem jich zas až tolik nenašel,ale nerad bych je potkal po cestě dom.
Jinak Poláky jsem potkal před svým autem jak tam squatovali a málem jsem skončil v rukou zdravotníků s otravou alkoholem :)
merlinovic řekl/a 07/07/2009 16:59
neboj se ;)
jestli zase dojedou poláci, jakože určitě tak se neboj, že by si nemohl najít policajta a když najdeš tak by tě měli nechat dýchnout.
peca řekl/a 07/07/2009 16:43
Alkohol tester
Zajímalo by mě,jestli bude možno si dýchnout do alkohol testeru. Např. ráno,když se budu chtít jet domů vysprchovat a nebát se,že mě policajti vyladěj za zbytkáč.
Návrh:I kdyby za drobný poplatek u zdrav.služby.
Předem dík za vyjádření.
DeathMetalist řekl/a 24/03/2009 20:52
...
…. no to sem poznamenal ja :-D jako prvni sem tam postavil stan, diky tobe zes mi odpovedel vloni na foru ze se tam stanovat bude moct. Ale taky jsem vahal, kdyz to nebylo nakresleny na planku :-D
Shindy řekl/a 24/03/2009 18:09
louka
tu podel reky za mlynem? tam se kempovat mohlo, nekdo uz tady poznamenal, ze tam byly cedule se zakazem, ty ale byly pozdeji “zamaskovany” :-)
DeathMetalist řekl/a 24/03/2009 17:47
Diky
… diky za odpovedi :-) mel jsem spise na mysli tu louku jak tam byl zakaz vstupu, ale na planku nebylo vyznaceno ze se tam smi kempovat.
Shindy řekl/a 24/03/2009 16:06
kemp
oficialne je kemp pouze to, co nejdes v planku v programu k festu… vse ostatni jde mimo nas. pokud vim, tak stanovani po meste bylo spise tolerovano, ovsem urcita cast kolonady je pamatkove chranena, byla taky oznacena zakazem kempovani a par lidi (dokonce i s auty - a to pres zakaz vjezdu) jsme odtam museli vyprovodit…
Shindy řekl/a 24/03/2009 16:06
kemp
oficialne je kemp pouze to, co nejdes v planku v programu k festu… vse ostatni jde mimo nas. pokud vim, tak stanovani po meste bylo spise tolerovano, ovsem urcita cast kolonady je pamatkove chranena, byla taky oznacena zakazem kempovani a par lidi (dokonce i s auty - a to pres zakaz vjezdu) jsme odtam museli vyprovodit…
DeathMetalist řekl/a 24/03/2009 14:30
Shindy
Ještě jedna drobná otázka. Jak to bylo s tím kempováním na náměstí a na travnatých plochaách poděl cesty k vlakáči? Bylo to povolené, nebo nepovolené, ale přehližené? Slyšel jsem něco o pokutách.
A poprosil bych, kdyby v tom nákresu co dostaneme u vstupu (ale i tady na internetu), bylo vyznačeno kam se smí a kam ne (stanovat). Vloni tam by asi ten předloňskej obrázek.
Shindy řekl/a 23/03/2009 23:28
DeathMetalist
rada starsich letos zasedala jen jednou a jeste nekolikrat bude :-) nicmene pokud jde o moznost auto vedle stanu, tak to lze ve stavajicich kempech temer jiste vyloucit :-( hledame dalsi prostory pro kempovani, potiz je, ze v nejblizsim okoli se nic vhodnyho nenachazi a kemp 1500m od arealu je trosku zruky… ale samozrejme zvazujeme dalsi moznosti a hledame…
kempovani v druhe casti kempu bylo povolene, jen asi ty cedule nekoho odradily - diky za upozorneni, pohlidame to letos lepe…
DeathMetalist řekl/a 23/03/2009 22:21
Shindy
Ve stanu si nikdy nenechávám nic, není tam co ukrást. bojím se zničení stanu, zvlášť když bude pršet.
Vím, četl jsem diskuse vloni, předloni… já jen jestli rada starších BA nezasedla a něco jí nenapadlo…Což mě přivádí na myšlenku, zda bude letos lépe vymyšlená mapa na povolené kempování? Nebejt tvé reakce na fóru, tak jsem ten stan vloni postavil v tom bližším kempu a ne tam vzadu… byl jsem tam první a dlouho jedinej, trochu jsem váhal. Chvíli trvalo, než někdo zakryl ty značky “zákaz vstupu” :-)
Budou nějaké nové prostory, či možnosti stanovat u auta? Plánuju spát v autě.
Díky… a taky díky za to co děláš… a připojuji se, more gore, more fun :-) a něco krvavýho, ať se můžem s mladou zase pocákat krví vod hlavy až k patě :-D
Shindy řekl/a 23/03/2009 11:34
bezpecenost
uz jsem o tom taky nekde driv psal, neni to tak jednoduchy, jak se zda… a navic: nekradou jen zlodejicci mimo okruh navstevniku festu a proti tomu se bojovat neda nijak nez ze jim proste nedas sanci a to tak, ze si ve stanu nebudes nechavat zadny cenny veci… jednak je tam uschovna a za druhy nechavat si veci za X tisic v pribytku skladajicim se z 0,2 mm pogumovane latky je ve svetle zkusenosti z poslednich let naprosto sileny.
nejaky navrhy, pro a proti jsou popsany nekde ve starsich tematech tohoto fora. v tuhle chvili to vypada, ze posilime ochranku - pochuzkare v kempu, ale co si budeme povodat, uhlidat X tisic stanu neni v silach jakykoliv bezpectnostni agentury.
DeathMetalist řekl/a 22/03/2009 15:10
Uschovna
o ty uschovne vim, ja ji nepotreboval, spis pisu o bezpecnosti toho, co do uschovny nedas….
Lejboj řekl/a 22/03/2009 09:51
Úschovna
Loni byla u vstupu do areálu v provozu úschovna a fungovala bezvadně. Měl jsem tam všechny důležitý věci a ve stanu jsem měl už jenom spacák (starej na chlastačky). Je to sice polovičatý řešení, ale alespoň něco.
DeathMetalist řekl/a 22/03/2009 01:04
Bezpečnost na BA
Tak za prvé - palec nahoru Shindy, za Tvou aktivitu na fóru a trpělivé odpovědi!
Cena vstupenky je skvělá (mám za 1000). Cena piva, malinovky a kofoly taky, o tejí vodě jaks říkal ničehož nic nevim, jinak bych si ji určitě koupil:o(
Jediný, opravdu jediný co mě straší jsou zloději v kempu. Myslím, že můžu říct, že vloni jsem si bral malou lopatku a všechny cennosti jsem si vždy pečlivě zakopal na “tajné místo” v igelitce, takže jsem neměl nijak strach ve dne ani v noci, že bych přišel o peníze. (to místo bylo fajn, dokud mi na něm poláci nepostavili stan :D to je strašný, oni jsou schopný spát vážně všude…). Jenže peníze, doklady, mobily atp. nejsou všechno, když jsem slyšel praktiky, kdy nožem rozříznou stan, tak se mi dělá fakt zle, to by mě asi dost nas*alo. Chytnout takovýho vola, tak ho rozříznu taky, z jeho střev si udělám boa a na pajšlu mu zatančím GoreGrind taneček…no nechal jsem se unést. (Viva la General Surgery)
Bohužel mě ale nenapadá žádné řešení, které by nebylo už zmíněno. Nejlepší by bylo obehnat kemp plotem a nechat ho hlídat. Ale vím, že pak by fest stál dvojnásob, že ybs to z toho co vybíráš nepokryl…ale stejně … :-(
P.S.: Vloni mi do stanu lezl nějakej blb s čelovkou, bohužel jsem ho vyplašil, takže žije…