Forum

Nekrotroll řekl/a 12/08/2009 18:40

canibal

Aha, já jsem stál v první řadě na Dark Funeral a žádnej pískot jsem tam ani nezaznamenal. Když jsem to přeslechnul já, tak pochybuju, že se to dostalo k Ulver…ale ano, vrhá to stín na celek a je to ostuda.
canibal řekl/a 12/08/2009 18:32

Nekrotroll

Bubáci stáli před Obscure stage, ale Ulver hráli na Metal Shop stage. Jenže jde o to, že se je stejně snažili vypískat. Nastěstí se to nepovedlo, ale vrhá to stín na metalové fans jako na celek. Shindy přivede kapelu, která odehrála za svou éru dva koncerty (v květnu v Lillehameru a teďka na BA) a nám je to ještě málo…
Spea řekl/a 12/08/2009 18:29

Fotoalbum

www.tomsfoto.xf.cz - fotky budou postupne pribyvat.
Nekrotroll řekl/a 12/08/2009 18:05

canibal

Já jsem tam byl jako bubák až na sobotu, ale co sakra dělali bubáci pod podiem ulver, když dark funeral hrály hned po ulver na druhým podiu a pak na stejným podiu jako ulver hrály evergreen terrace, což není zrovna bubákovina….?
Jinak samozřejmě souhlas - pískající fanoušci jsou fakt nehorázná ostuda a to na jakoukoliv kapelu. Když se mi něco nezdá, tak se jdu ožrat nebo najíst. Nevidím důvod kazit vystoupení lidem, kteří tu kapelu mají rádi.
canibal řekl/a 12/08/2009 17:54

BA09

Takže, další ročník BA máme za sebou. No co říci? Zase jsem si to užil jako malé dítě vánoce!!! Letos se to vážně povedlo.
(+) organizase celkově
(+) luxusní TOITOI - za 1/2žetonu si člověk ulevil “jako doma”
(+) palety na sezení
(+) kvalita a cena jídla a pití - i když půl litru vody na 1žeton??? co třeba za půlku :)))
(+) kapely - Rotting Christ, Orphaned Land, Pain, Brutal Truth, Forgotten Silence, Depresy, Vomitory, Opeth, Testament, Ulver, Agathodaimon, Ashes you leave, Misery Index, Anaal nathrakh, Immortal
(+) info na šňůrku na krk - skvělý nápad, daleko lepší než CD
(+) horror cinema stan
(+) metal market

(-) zvuk u Rotting Christ
(-) i když je to maličkost, tak chyby v programu - Vomitory (Finsko)???, Grave (Amerika)???, Ulver (Amerika)???, Dark Funeral (Francie)???, že by tiskařský šotek???
(-) a teďka asi to hlavní MÍNUS - kde je GRIND sakra??? Hrálo plno zbytečných HC kapel, namátkou hned první kapela festu Flowers for whores (už to vidím jak mě kamenujete), prostě letos to bylo co se grindu týče hodně slabé, vlastně nulové. Chápu, že Shindy musí na BA nasazovat víc HC, protože je to v módě a poslouchá to kde kdo, ale proč tolik??? Napočítal jsem 12 něcoCORE kapel (nepočítám GRINDcore), z toho 5 čistě HC. A kde je nějaký ryzí grind??? Už to vidím, jak mě tady budou HCéčkáři posílat do pr**le, a že když chci grind tak mám jet na OEF (viz. příspěvěk někde dole). Tohle je slabý argument, ale budu se bránit jiných slabým argumentem. Když chcete HC jeďte na FLUFF FEST, tam máte HC od rána do rána. Já v podstatě proti HC nic nemám, dokonce jsem viděl Biohazard (ze slušnosti vůči legendě), ale prostě mě to nebaví.
(-) když už jsem se navezl do HCéčkařů, tak se tědka navezu BLACKerů (mám black metal rád, stejně jako death, doom, grind, …) - co to mělo znamenat při konci vystoupení ULVER??? U Obscure stage už stál početný dav “bubáků” (pomalovaných blackerů) a pískal během konce vystoupení ULVER. Chápu, že to asi není Váš šálek kávy, ale ULVER byl také na počátku kariéry black (a ne ledajaký). Uvědomujete si čeho jste byly vůbec svědky během vystoupení ULVER???

Jinak Shindy díky za parádní dovolenou a doufám, že příští rok to bude za takové…BRUTAL.

Hail metal, stay brutal.
bikerslayer řekl/a 12/08/2009 16:45

BA 09

Zdar všem bylo to tak dobrý a proto Brutal letos utekl až moc rychle…jen by mě zajímalo jestli taky někoho nasralo zákaz stanování ve městě…?
AdamKrempl řekl/a 12/08/2009 16:33

Fotky

Fotky z letošního Brutal Assaultu na www.dracek666.ic.cz
HansKrtkovic řekl/a 12/08/2009 16:29

Sem tam stratil

Nenašli ste nekdo v pátek tak okolo čtyrech hodin v tym Horror cinema mikinu-kapucu s nápisem ELUVEITIE, že kdyby jo tak byste mi ju mohli vrátit,

Inak to byl dobrý ročnik, aji když tam nebylo nic co poslouchám normálně, tak tam byly aji skupiny co se mi líbili, ale nikdy před tym sem je neslyšel. Taki by bylo dobry esli sem byste nekdo nedali nejaky recenze abych si mohl vybyvit co sem vlastně tam slyšel, že stym mám dycky problem,že se mi to dycky splete.
Nekrotroll řekl/a 12/08/2009 16:09

to perys

Ano, tohle je rozumnej názor.
Nekrotroll řekl/a 12/08/2009 16:07

to pigflu

Jo, taky jsem se občas nestačil divit, kolik hadrů si je někdo schopnej v takovým vedru na sebe nabalit a ano, to směšný je, ale nevidím důvod kvůli tomu odsuzovat celej styl.
PigFlu řekl/a 12/08/2009 15:49

Nekrotroll

Promin, ale holka co ma na sobe 20kg obleceni v 35 stupnovym paraku, poti se jak prase a kvuli potu ji zteka z obliceje vsechna ta barva proste legracni je :) Neni to o mindracich ani nejakem dokazovani dospelosti ci buhvi cem dalsim, je to proste smesny pohled, s tim se neda nic delat :)
aargh řekl/a 12/08/2009 15:42

Trička

A z jiné jamky - dětská trička s masakrujícíma se zvířátkama jsou vynikající, ale chyběly normální velikosti!! Já osobně bych určitě jedno bral a nebyl bych zdaleka sám :)
perys řekl/a 12/08/2009 14:42

dobrý

když tu byla řeč o kapelách a lidech black vs death/grind, patří k BA obojí. Jako patří malování černý goth hadry k blacku, tak patří masky a převleky ke grindu, mě se líbí obojí a ženský taky hodnotím podle toho co maj pod hadrama a ne co maj za hadry.

Jinak z kapel mě dostaly Carnifex, LucifersPrinciple, Negura, Vomitory, Beneath, Brujeria, CrippleBastards, bavil jsem se na WallsOJ ( i proti svý vůli), a byl jsem úplně hotovej z Anaal, Opeth, Ulver a Testamentu. Immortal nebo asi lepší DarkFunral není moje krev, ale na takovýhle kapely se musí z principu, když už je máme v ČR naservírovaný pod nos, ne? Jasně že je to pak nuda (pro mě), ale taková kvalitní nuda.
To že bylo hodně dobrecjch věcí je pro mě měřítko, že nebyl pořádně čas si odrazit v autě, což jsem jiný ročníky pravidelně dělával
jo, co Dagoba, nevíte někdo něco, doufám že jsou všichni v poho a někdy se tady ukážou!
Nekrotroll řekl/a 12/08/2009 11:08

deathmetalist

Ale kulový brečení :-D. Nech těch narážek nebo si podřežu v koutku žíly! :´( … Prostě mě jen vadí, když všude vidim mraky lidí, co nedělaj nic jinýho než že si dokazujou svoji dospělost na rytí do všeho okolo…
slavnar řekl/a 12/08/2009 10:27

priste

priste leda tak uz:
In Flames, Emperor, Slayer, Machine Head, Down a Pendulum
Rado řekl/a 12/08/2009 08:29

festival

Tento rocnik bol dobry ! Konecne sprchy v kempe, ciste WC ( ale len v areali ), jedlo a pitie OK, velkoplosna obrazovka umiestnena v spravnej vyske, podia tiez OK, dobre pocasie, metal markety, palety na sedenie, medovina,slivovica aj palacinky :-)
Z kapiel co som videl sa mi pacili tieto : The Lucifer Principle, Sadus, Rotting Christ, Madball, Pain, Biohazard, Cynic ( som kur.a uz nevladal ), Obscura, Negura Bunget, Vomitory, Grave, Atheist, Novembers Doom, Pestilence, Brujeria, aj Testament sa dal, prekvapili ma Black Bomb A ( paradny HC ), Agathodaimon, aj Suffocation sa dalo, Immortal, Marduk ( som kur.a uz nevladal ).
Negativnych veci som nasiel malo, ale predsa nejake boli, napr. chlievne WC v kempe, nebezpecne uvolnene tazke kamenne kvadre na mure, pri ktorom sa sedelo na paletach, dobre ze to na niekoho nespadlo, bolo by to grindovo krvave !!!!
Tradicne na pi.u zvuk na Brutal Assaulte, niektori zvukari by mohli ist zvucit jedine tak Ohnostroj do Ciny !!!!
Cez vystupenie Grave ( jedna z mojich srdcoviek ) ma znechutilo par nabuchanych kokot.v co stali predo mnou, do kazdeho strkali a hadzali kelimky na ludi, vymeteny kulturisti na steroidoch a alkohole !!!
Clovek co robil info brozurku, nemyslim tu na krk, ale co bola do ruky, bol skutocne profik, skoro za kazdym nazvom kapely bola nespravne uvedena statna prislusnost, napr. Grave (US), Pestilence(AU), Dark Funeral(FR)…
V horror stane by bolo lepsie umiestnit projektor a platno, LCD boli male !
Na buduci rok by som rad videl viac poriadneho Death Metalu napr. Bolt Thrower, Benediction… a cez den Ceske a Slovenske kapely, netreba na ne zabudat !!! Majte sa !
DeathMetalist řekl/a 12/08/2009 02:29

...

Hej nerozbreč se :-D moc to hrotíš:) to, že já se tomu směju tě přeci nemusí zajímat :-) s dovolením prezentuji svůj názor, nikoliv tvůj :-*
a mindráky si léčit fakt nepotřebuju, zvlášť ne na foru ;)

A připojuji se k chvále obrácenýho tisku kartiček na krček :P
Nekrotroll řekl/a 12/08/2009 01:17

To Mikaela

Pod tohle bych se podepsal. Mě nepřijdou směšný warpainty ani gotičky ani nic podobnýho. Patří to k tomu. Mnohem víc mi přijdou směšní lidé, kteří si na tom, že někdo se obléká jinak než uznávají jejich božské a neomylné normy, léčej mindráky…bohužel jich je docela dost a časem začne být i docela únavné odevšad slyšet “kydy většiny, co se shodne.”…
Kubas řekl/a 11/08/2009 22:16

Zdravotníci - Katcha

Děkujeme, poděkování určitě předám Rescue Pardubice
vytek řekl/a 11/08/2009 22:07

BA 2009

Budu stručný. Chtěl bych moc poděkovat za vzrůstající úroveň festivalu, snaha je opravdu znát a moc to oceňuji.
Díky moc za vynikající dramaturgii - to, že v setlistu nebyla de facto jediná hudební celebrita (čti vyčpělá a populární kapela typu COF nebo Arch enemy) - dobře flašinet Pain beru, nif mof, ale na odlehčení dopohody - úrovni festivalu hodně prospělo. Dále info card supr nápad, vč. obráceného tisku, ať se to dobře čte =).
Moc se mi celkově líbí designová stylistika festivalového merch - hezký, neuprděný vzhled.
Nevím, jak se organizátorům “vymstila” letošní skvělá dramaturgie bez hvězd - doufám, že ne =), pokud ale napřesrok zůstane stejně zajímavá a neotřelá, určitě přijedu zas.
Dík
V
Mikaela řekl/a 11/08/2009 22:05

BA? Ok

Letošní BA jsem si opravdu parádně užila (nejspíš díky Birellu, ha ha). Nechápu notorické mamraly, kteří jsou neustále s něčím nespokojení,nikdy se nikdo netrefí do vkusu všech. Warpaint k muzice prostě patří stejně jako kérky, náušnice v “údech”, metal hadry atd., a právě taková akce je od toho, aby si to lidi užili. Těžko se někdo zmaluje mezi šichtami a odskočí si tak na finančák zaplatit daně. A gotické holčičky? Sorry, ale ještě si pamatuji na svou pubertu, a tak by to dospělej měl brát s rezervou. Tolerance!!!!!

fire řekl/a 11/08/2009 21:40

Zvukaři

Letošní ročník BA byl pro mě po všech stránkách celkem vydařený…na nářky všech pivařů,že Gambrinus se nedá pít Shindy asi reagovat prostě nebude-asi mu jiný pivovar nedá takové podmínky jako Gambrinus :-( .
Co mě ovšem jako jediné mrzí jsou zvukaři.
Přece jen je to o hudbě a proto by kvalita zvuku měla být prvořadá.To co letos měli třeba Pestilence se nedalo nazvat zvukem-Shindy,nevěřím,že měli svého zvukaře!!!
A dočkat se u jedné z hvězd festivalu takového pazvuku je velké zklamání.
Orphaned land,Opeth,Cynic(pravda trochu přehnaná hlasitost a problémy s mikrákem)-ti měli zvuk jako víno.Proč to neumí zvukaři i u ostatních kapel-pokud neví,jak to má znít,ať si to před festivalem naposlouchají.Nebo vyměnit!!!
Pekař,co neumí péct se taky neuživí :-)
Ian řekl/a 11/08/2009 21:15

BA

Mám HC rád,ale je fakt že třeba na Biohazardech kdy zpěvák po každym songu říkal you motherfuckers je úsměvné :)

Jinak letošní Brutal fakt Brutal pecka…nemám vitky až teda na zvuk některejch kapel- zvuk někdy nezřetelnej bez šťávy.

Pak mě sklamalo, že jsem nestihl Darkane-nechápu proč taková skvělá kapela musela hrát tak brzo :-(
PigFlu řekl/a 11/08/2009 20:56

warpaint

ale na smesnosti warpaintu se shodne valna vetsina z lidi, co si nic takoveho nemaluji :)
DeLzy řekl/a 11/08/2009 20:18

:)

Nekomu prijdou vtipni i lide politi krvi. Me zas zpevaci HC, jejich pobihani po podiu, pak kytaristi co se u toho toci a skacou. A ze 40 minutoveho setu 20 minut slysim “are you ready? are you fucking ready? motherfuckers, yea”

Přihlášení

Nemáte účet? Registrujte se zde

Nápověda

BBcode je povolen