Forum

in43 řekl/a 22/08/2009 15:07

sfdf

Jasně, že je!
perys řekl/a 22/08/2009 14:20

čau

jasný, akorát jen samí čtenáři:-)
nebula řekl/a 22/08/2009 06:41

ticho a opatrne......

halo…je zde nekdo….?
nebula řekl/a 21/08/2009 07:28

?!

BA-2010?
phanthomass řekl/a 20/08/2009 22:14

jutub!

http://tinyurl.com/klszyr [tinyurl.com]

a ešte jedno ….

http://tinyurl.com/mcevbp [tinyurl.com]

okrem ineho som natočil hento!
…. sijou BA2010!
Saxifraga řekl/a 19/08/2009 20:26

@ Khold: Ulver setlist

Ulver setlist: http://tinyurl.com/nmzxbp [tinyurl.com]
Khold řekl/a 19/08/2009 15:10

Playset ULVER

Neda sa mi to inde zalozit, tak to hodim sem…Neviete prosim vas playset, ktory hrali Ulver - konkretne songy a v akom poradi to hrali?? Diky moc
viking řekl/a 19/08/2009 09:02

celkové hodnotenie

Ak by som mal ohodnotiť festival, tak bezpochyby bol výborný, až na pár blbostí. Som veľmi vďačný shindymu a jeho teamu, že takto orientovaný festival na takej úrovni organizuje. Ja som si tento ročník ohromne užil, perfektne som sa odreagoval a patrí to k top zážitkom roku, celkovo zo všetkých dovoleniek a výletov, čo som tento rok absolvoval. Hlavu som si mohol utrepať, telo uchlastať, od stresu sa očistiť, 3 skvelé dni plné metalu. Kapely? Výborní boli Biohazard, Immortal, ale aj mnoho iných. A kopa podobne orientovaných ľudí s podobným hudobným vkusom s ktorými som sa mohol zabaviť. Díky Shindy, teším sa na budúci rok!
franco řekl/a 17/08/2009 16:54

sele

Nebuďte citlivky. Několikrát jsem sele nakládal a vím, že týden naložené v česneku a soli ve sklepě je tak akorát. Navíc těch selat se tam otočilo víc jak jedno. Špíz jsem neochutnal, ale zkusil jsem cigáro a taky bylo chuťově skvělé.

Co se hygieny týče hygieny tak ji dodržovali stejně jako u jiných stánků v areálu. A proto jsem často prováděl vnitřní desinfekci tekutými švestičkami z mojí zahrádky :-))

p.s. a ještě k tomu, že tam byl týden před: nechápu souvislost. Je asi taková jako kdyby někdo řekl, že to prase měl od loňského roku, protože už loni ho tam prodával. Navíc nultý den (resp. ve středu) sele neprodával, takže řečem o tom, že doprodával zbytky z Antifestu nevěřím.
Demoness řekl/a 17/08/2009 12:30

sson

myslíš Krakonoša a nebo Primátora? No ono otáčet ty špízy holýma rukama, které si olizuje, chytá peníze a ještě si je utře do gatí… Ještěže to bylo první večer a pouze pivo. Premiéra a zároveň derniéra u toho stánku. (:
sson řekl/a 17/08/2009 12:05

prase

Tak tan čuník se dojídal ještě z Antifestu.Týpek neprodal punkerum ani hovno neb jich tam bylo asi pět a pul,tak tu dobrutku holt sežrali metloši.Točil jsem pivko na druhý straně toho náměstíčka,tak jsem měl info od domorodcu.Mimochodem,zkusil jsem tam špíz a rozdejchával ho celou noc.
franco řekl/a 17/08/2009 11:19

sele

to Demoness: nevím co máš na mysli tím “cítit”. Já jsem tam měl sele každý den a nic špatného mi na něm nepřišlo. Rozhodně bylo lepší než 99% jídla v areálu. Navíc narozdíl od areálu se chleba neplatil zvlášt. Jak si mi stěžoval jeden cizinec tak si klidně řekli za krajíc chleba jeden žeton. Hnus!
Stomper řekl/a 17/08/2009 09:53

Shindy:

Zveřejníte letos lékařskou zprávu?
aguagu řekl/a 17/08/2009 09:22

to funeralmoon

Líp bych to nenapsal!!! Ještě v úterý jsem byl úplně mimo, jako bych přijel ze skvělé dovolené!!!
Demoness řekl/a 16/08/2009 20:31

nejlepší

byl stánek v Josefově, tam kde pekli to prase. Nejen, že šlo cítit, ale ten mladý podiví, co tam pomáhal sbíral kelímky a za stánkem je umýval v kýblu. Kčemu je použil, to nevím, protože sem neměl už odvahu tam jít (((:
nerigal řekl/a 16/08/2009 20:19

FOTKY a VIDEA

Fotky a videa z letošního BA zde http://tinyurl.com/p7j664 [tinyurl.com]
blackmoon řekl/a 16/08/2009 16:10

luke

shoda jmen
mikiSp řekl/a 16/08/2009 14:59

TO

pivo bolo fakt na prd,len som dodrbany zaludok :D…ale plzen bola celkom dobra,len trochu prehnana cena si myslim..inak fest super,pocasie nadhera :))..len toho grindu by mohlo byt viac,aspon nejake tri kapelky by sa hodily..snad o rok :))
krtek řekl/a 16/08/2009 13:50

ba 2009

letosni rocnik jsem si skvele uzil pravda obsazeni sice nebylo tak kvalitni jako predesle rocniky ale i tak byly nektere kapely super(testament,misery index,grave,vomitory,brutal truth) a i pak prekvapeni aspon pro me( opeth,ghost brigade,brujeria)jinak co se tady pise ohledne piva musim jen souhlasit je to vazne hnus,dale kvalita a ceni jidla cena mi prijde v normne a za 3 rocniky co je BA v josefove je 80% stankaru stejnich tak uz jsem si vyjistil co se da jist a co ne:-)co me ale vazne tenhle rok sralo byl zvuk vazne to byla hruza nejsem si jist jestly zrovna tohle muze shindy ovlivnit spis bych rek ze je to vec samotnych kapel a jejich zvukaru. uz se tesim opet za rok zdar.
Stomper řekl/a 16/08/2009 10:07

To funeralmoon:

Vystihl jsi to uplně přesně-podpis!
funeralmoon řekl/a 16/08/2009 09:52

BA 2009

Skvělý zážitek,velice výborně jsem se bavil,vše dle mých představ až na pár bezvýznamných kokotin,těžce jsem se loučil se slzičkou v oku a velice se těším na příští ročník.Shindy díky a hodně zdaru!!
czubatribe řekl/a 16/08/2009 08:09

pamnětova karta z fotaku

Kdo prosim našel pamnětovou kartu 512mb at mi z ni posle aspon data moc dik email czuba1@seznam.cz
Nekrotroll řekl/a 15/08/2009 22:28

Forum 2010

Už by to pomalu chtělo založit forum pro výroční patnáctej brutal:)
SHiFTeR řekl/a 15/08/2009 09:45

Rado

To je parada! Obscura a hlavne EVOCATION v Bratislave, ani som nevedel. To tam isto pojdem
HansKrtkovic řekl/a 15/08/2009 06:15

vy lidé

que karet kruora nostro

Přihlášení

Nemáte účet? Registrujte se zde

Nápověda

BBcode je povolen